zlobil Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 значи купувам картини на различни марки бира , на алкохол и на билярдна тематика , цената я определяте вие , ако имате някоя от която искате да се оттървете , също така може да предлагате различни неонови реклами , надписи и рекламни материали Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Значи не мога да ти продам, но с удоволствие ще ти кажа къде правят неонови надписи по поръчка. До ПГМТ "проф. Цв. Лазаров" ака Механотехникума. Намира се близко до онези, които правят татуси и е точно до стъкларя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 18, 2008 Author Share Posted February 18, 2008 знам го мястото , но проблема е че взимат доста пари а и не ми трябва външен надпис понеже си имам табела , мисълта ми беше за някоя вътрешна реклама да си поокрася малко офиса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.