DenisBeljata Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Здравейте, Търся клавиатура A4 TECH RK-2670D Предпочитам да е нова (ако някой колега има нещо изостанало...), но може и да не е. С предимство са колеги, можещи да пуснат ф-ра (мах 50-52 лева с ДДС). Знам кой ги внася и къде "трабва" да ги има, НО ги нямааааа. Има само в Метро, но са на неприемлива цена. Та ако някой има такова чудо - нека пише. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Имам по добрият вариант KBS-2680RP http://www.a4tech.com/EN/product2.asp?CID=...NO=KB(S)-2680RP Мишката и клавиатурата роботят безупречно и са като нови , но не са чисто нови.Пълен комплект с акумулаторни батерии и кутия. Частно лице съм и фактура немога да дам.Ако искаш за 40 лева са твои. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko81 Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 В Global System Solutions ги има гледам по 58.02 лв чисто нова давам ти адреса да отидеш или да званнеш дали имат * ул. Авксентий Велешки 37 * GSM: 0886 314 887 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted February 15, 2008 Author Share Posted February 15, 2008 geronimo се отказа, в посочената от koko81 фирма я нямат Приемам и предложения за други марки/модели. Условието е да сработват на > 3 метра разстояние.... ModEdit: Тъй като имам същия комплект като на geronimo, а и съм работил с доста продукти от същата фирма...искам само да ти кажа, че трудно ще откриеш мишка на A4Tech, която да хваща както трябва на повече от 2 метра. Клавиатура - да, но мишка - Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko81 Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Пусни едно търсене в google-то има Софииски фирми дето предлагат този модел може и да пращат с куриери безплатно ако не намериш аз често пътувам до София може да измислим нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted February 17, 2008 Author Share Posted February 17, 2008 Благодаря на всички отзовали се ! Клавиатурата е закупена. Успех на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.