Jump to content
BulForum.com

Търся безжична джаджа за предаване на картина и звук към телевизор

Recommended Posts

Търся безжична джаджа за предаване на картина и звук към телевизор.Това е общо взето.Не го знам как точно му се вика на това.Няма значение с какви изходи е(Скарт или АV)На разумна цена,моля!Чакам предложения!

Може ли малко данни и снимка,ако е възможно?Може би ще ги взема след проба.

Здравейте .

Нарича се сендер такова устройство > Между другото и аз имам такава система , марката му е ТСМ.

Ако някой все още иска цена 20 лв. В комплекта има кабели , адаптори два броя и приемник и предавател.

Извинявайте за оффа ,но на какво разстояние може да предава сигинал това чудо ? :)

И може ли да се осъществява връзка при положение че ТВ-то и ПС-то са в различни стаи?

"Извинявайте за оффа ,но на какво разстояние може да предава сигинал това чудо ?

И може ли да се осъществява връзка при положение че ТВ-то и ПС-то са в различни стаи?"

Става , стига да има тв оут . , а на разтояние през една стена става , ама две се смущава вече .

Много хора се насъбрахме за такива "джаджи" :laughing: !М/у другото май са с чинчове и трябва и такива гнезда да имате на видеото!Довечера ще си вземо мойта"джаджа" и ще дам отзиви!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...