sek800 Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Търся безжична джаджа за предаване на картина и звук към телевизор.Това е общо взето.Не го знам как точно му се вика на това.Няма значение с какви изходи е(Скарт или АV)На разумна цена,моля!Чакам предложения! Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Имам такива джаджи + 2 чисто нови адаптора + 2 кабела (чинчове) . Цена - 20 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 Може ли малко данни и снимка,ако е възможно?Може би ще ги взема след проба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_UniCorn Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 И аз имам интерес към такава джаджа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 За момента моята е запазена за автора на темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassko Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Здравейте, аз проявявам интерес също да си купя такава джаджа. Ако на някой му се намират в повечко да пише...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivancho Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Здравейте . Нарича се сендер такова устройство > Между другото и аз имам такава система , марката му е ТСМ. Ако някой все още иска цена 20 лв. В комплекта има кабели , адаптори два броя и приемник и предавател. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Извинявайте за оффа ,но на какво разстояние може да предава сигинал това чудо ? И може ли да се осъществява връзка при положение че ТВ-то и ПС-то са в различни стаи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivancho Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 "Извинявайте за оффа ,но на какво разстояние може да предава сигинал това чудо ? И може ли да се осъществява връзка при положение че ТВ-то и ПС-то са в различни стаи?" Става , стига да има тв оут . , а на разтояние през една стена става , ама две се смущава вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko81 Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 И аз се нареждам на опашката за едно такава джаджа Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted February 13, 2008 Author Share Posted February 13, 2008 Много хора се насъбрахме за такива "джаджи" !М/у другото май са с чинчове и трябва и такива гнезда да имате на видеото!Довечера ще си вземо мойта"джаджа" и ще дам отзиви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted February 14, 2008 Author Share Posted February 14, 2008 Темата може да се затвори!Ако на някой му трябва да отвори нова! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.