depp Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 1. Продавам следните компоненти : За снимки: http://service2.hit.bg/chsti.htm Дъно Abit VH6-II - 30лв ATX захранване - 14лв АТ захранване - 7лв USB/Midi преходник - 7лв Аудио преходник към дъното - 7лв Преходници : - S video/чинч - 5лв - S video/S video - 5лв - чинч/чинч - 5лв 2. Продавам стара конфигурация Pentium II - 350Mhz - 5лв RAM - 64Mb Sdram 133Mhz - 6лв HDD - 5.1 Gb - 8лв CD-RW - 10лв LAN - Realtek RTL8029 PCI - 5лв Sound - Crystal Pro PCI - 5лв Video - Nvidia GF2 - 32Mb - 7лв За конфигурацията цена - 40.00лв (Цената е без коментар) !!! Частите не се продават отделно, сложил съм цени, за да не се коментира крайната цена. Тел. 0888-383181 Skype - depp722 _____________________________________________________________________________ ModEdit: Тъй като между частите има доста с цена от по няколко лева, а в другите ти 2 обяви си написал, че продажбите важат само за София, напиши ако обичаш и с тази ли е така, защото форумът се посещава предимно от потребители от Пловдив и околността. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blatimir Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 .............цената на малко по-добър компютър в ....................... ModEdit: На 2 пъти вече ти дадоха проценти точно заради такива обаждания без интерес в чужди теми...и пак продължаваш по същия начин - нови 20%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
debela Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 1. Продавам следните компоненти : USB/Midi преходник - 7лв Интересува ме! Снимка има ли, да го видя.(ModEdit: Снимка има - човекът е дал линк - разгледай го) Нещо от нещата, които продавам в тази тема интересува ли те? Link to comment Share on other sites More sharing options...
depp Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 Да, по-принцип съм от София, и офертата важи за София ...... предимно !! Причината поради която желая да продавам предимно на софиянци е че : 1. Когато продавам нещо, задължително държа да се тества на място, защото ...... (пример) - продавам едно дъно на MSI (за 10лв) на едно момче от Пловдив, заедно с 40стр. ръководство на дъното и го питам по-телефона знае ли как да процедира ..... момчето ми казва да, теглил си описание от интернет и т.н и т.н ..... с две думи знае. Обяснявам му че на това дъно пиновете на power switch-a не се намират на обичайното място където са и другите пинове (reset, hdd led, speaker и т.н) а се намира в близост до процесора и се казва (примерно JRMS) или нещо подобно има описание от 40стр. нека да погледне, защото аджеба не помня наизуст всичко дори изтеглих снимка от интернет на дъното и с Paint-a със стрелка му посочих вездесъщия пин ..... с две думи вярвайте ми, за 10лв .... 2 дена обяснения и т.н ....... е златни ми излязоха. Както и да е. Мисълта ми е .... идва човека на място тествам му компонента който иска да купи ..... ако е доволен го взима .... ако не е доволен ... здраве !!! Сега моля за извинение, че съм пропуснал да напиша за кой град важи офертата (p.s - радвам се че някои хора са доста наблюдателни) но ..... в крайна сметка, оставил съм все пак телефон, ако пък на някой не му се иска да си харчи парите за телефонни разговори ..... аджеба, оставил съм и Скайп. Въпреки всичко, за да запазим добрия тон, благодаря за това че сте обърнали внимание на обявата ми, и отсега нататък ще взимам под внимание някои дребни подробности да бъдат вписвани в обявите ми. 2. За тези които се интересуват : Да компонентите все още са налични, както също за улеснение съм посочил и линк със снимки на компонентите. Не се притеснявайте да питате ако все пак нещо не ви е ясно и искате да научите по-подробно за даден компонент или друго. Успех на всички !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.