Jump to content
BulForum.com

Продавам комп.части и стара конфигурация

Recommended Posts

1. Продавам следните компоненти :

За снимки: http://service2.hit.bg/chsti.htm

Дъно Abit VH6-II - 30лв

ATX захранване - 14лв

АТ захранване - 7лв

USB/Midi преходник - 7лв

Аудио преходник към дъното - 7лв

Преходници :

- S video/чинч - 5лв

- S video/S video - 5лв

- чинч/чинч - 5лв

2. Продавам стара конфигурация

Pentium II - 350Mhz - 5лв

RAM - 64Mb Sdram 133Mhz - 6лв

HDD - 5.1 Gb - 8лв

CD-RW - 10лв

LAN - Realtek RTL8029 PCI - 5лв

Sound - Crystal Pro PCI - 5лв

Video - Nvidia GF2 - 32Mb - 7лв

За конфигурацията цена - 40.00лв

(Цената е без коментар) !!!

Частите не се продават отделно, сложил съм цени, за да

не се коментира крайната цена.

Тел. 0888-383181

Skype - depp722

ModEdit:

Тъй като между частите има доста с цена от по няколко лева, а в другите ти 2 обяви си написал, че продажбите важат само за София, напиши ако обичаш и с тази ли е така, защото форумът се посещава предимно от потребители от Пловдив и околността.

.............цената на малко по-добър компютър в .......................

ModEdit:

На 2 пъти вече ти дадоха проценти точно заради такива обаждания без интерес в чужди теми...и пак продължаваш по същия начин - нови 20%.

1. Продавам следните компоненти :

USB/Midi преходник - 7лв

Интересува ме!

Снимка има ли, да го видя.(ModEdit: Снимка има - човекът е дал линк - разгледай го)

Нещо от нещата, които продавам в тази тема интересува ли те?

Да, по-принцип съм от София, и офертата важи за София ...... предимно !!

Причината поради която желая да продавам предимно на софиянци е че :

1. Когато продавам нещо, задължително държа да се тества на място, защото ...... (пример) - продавам едно дъно на MSI (за 10лв) на едно момче от Пловдив, заедно с 40стр. ръководство на дъното и го питам по-телефона знае ли как да процедира ..... момчето ми казва да, теглил си описание от интернет и т.н и т.н ..... с две думи знае. Обяснявам му че на това дъно пиновете на power switch-a не се намират на обичайното място където са и другите пинове (reset, hdd led, speaker и т.н) а се намира в близост до процесора и се казва (примерно JRMS) или нещо подобно има описание от 40стр. нека да погледне, защото аджеба не помня наизуст всичко дори изтеглих снимка от интернет на дъното и с Paint-a със стрелка му посочих вездесъщия пин ..... с две думи вярвайте ми, за 10лв .... 2 дена обяснения и т.н ....... е златни ми излязоха. Както и да е. Мисълта ми е .... идва човека на място тествам му компонента който иска да купи ..... ако е доволен го взима .... ако не е доволен ... здраве !!!

Сега моля за извинение, че съм пропуснал да напиша за кой град важи офертата (p.s - радвам се че някои хора са доста наблюдателни) но ..... в крайна сметка, оставил съм все пак телефон, ако пък на някой не му се иска да си харчи парите за телефонни разговори ..... аджеба, оставил съм и Скайп.

Въпреки всичко, за да запазим добрия тон, благодаря за това че сте обърнали внимание на обявата ми, и отсега нататък ще взимам под внимание някои дребни подробности да бъдат вписвани в обявите ми.

2. За тези които се интересуват : Да компонентите все още са налични, както също за улеснение съм посочил и линк със снимки на компонентите. Не се притеснявайте да питате ако все пак нещо не ви е ясно и искате да научите по-подробно за даден компонент или друго.

Успех на всички !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...