Lud_Canar Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Ами това е общо взето ето някой примери какви биха могли да са частите. Дъно: Аsus A7V880 или нещо от сорта (препоръчително да поддържа SATA) Процесор: AMD Sempron/Athlon Видео: GeForce FX5200 или пък Radeon 9550 Рам: по възможност 1гб Твърд диск: 80-160 колкото дойде Продава ли някой нещо подобно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Имам всичко което искаш , само дето дъното ми е asrock (поддържа sata) и рам-а е 512 , но за сметка на тва видеото е малко по-добро от това което искаш . Имам и tft flat мониторче benq fp557s , което също продавам . Ако си заинтересован , драскай лс да се разберем и уговорим . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 Имам всичко което искаш , само дето дъното ми е asrock (поддържа sata) и рам-а е 512 , но за сметка на тва видеото е малко по-добро от това което искаш . Имам и tft flat мониторче benq fp557s , което също продавам . Ако си заинтересован , драскай лс да се разберем и уговорим . Писах ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.