geshev Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Чантата е неупотребявана.То се вижда на снимката.Не е слагано нищо в нея. Причината,поради която я продавам е че не ми трябва. Цена:25 лева(може и лек коментар) Снимка: От Пловдив съм,но може и с куриер. Телефон за връзка:0885008408 пишете ми на РМ ако искате да ви дам скайп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakonaa Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 \\OFF TOPIC// Приятел за да не се набутва някой ще кажа че тези чанти ги дават с комплект дезодоранти за 11лв и я имам същата Sry за OFF -topica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 \\OFF TOPIC// Приятел за да не се набутва някой ще кажа че тези чанти ги дават с комплект дезодоранти за 11лв и я имам същата Sry за OFF -topica хаха сестра ми се зе същата чанта за 11 кинта .... ModEdit: Моля да няма повече офтопици в темата - хората вече разбраха с какво и за колко се продава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geshev Posted February 11, 2008 Author Share Posted February 11, 2008 Еми аз идея си нямах честно казано,защото един приятел ми я даде,извинявам се за цената все пак. Нова цена:10лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilverScent Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Еми аз идея си нямах честно казано,защото един приятел ми я даде,извинявам се за цената все пак.Нова цена:10лв 6 за дезадоранта и 5 за чантата.Значи предлагам 5лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.