geronimo Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Търся да си купя гуми за мотоциклет. Размерите са 90/90-18 на предната и 110/90-18 за задната.Ако някой знае къде мога да си купя такива дори и втора ръка/но запазени/ ще съм му благодарен да ми пише.Не ми трябват пистови или кросови гуми а обикновенни за пътнически мотор.Нямам на идея колко струват но за да не ми затворят темата слагам примерна цена 30 лева за гума. Трябва ми и стъкло за задния стоп на Yamaha XS 400. Предварително Благодаря на отзовалите се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 В рокера има отвън накачени гуми.Изборът Е малък но провери щото са ефтиния. Аз ходих да взимам за скутера и видях че има и големи гуми. Друго място... караш от мак доналдс към метро и като стигнеш на кръговото завиваш в дясно.Стотина метра по надолу от ляво ще ти се падне има за продан мотори скутери пистаци чопари кросови мисля че и АТВ-та има вече.Там има гуми втора ръка тънка лайсна. В мотокроса има чистак нови ама цените им не са приемливи по добре си вземи втора ръка. Тва си е мое мнение де.Втора ръка гуми има дето мясат на чистонови ако ги поизмиеш малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted February 9, 2008 Author Share Posted February 9, 2008 В рокера има отвън накачени гуми.Изборът Е малък но провери щото са ефтиния. Аз ходих да взимам за скутера и видях че има и големи гуми.Друго място... караш от мак доналдс към метро и като стигнеш на кръговото завиваш в дясно.Стотина метра по надолу от ляво ще ти се падне има за продан мотори скутери пистаци чопари кросови мисля че и АТВ-та има вече.Там има гуми втора ръка тънка лайсна. В мотокроса има чистак нови ама цените им не са приемливи по добре си вземи втора ръка. Тва си е мое мнение де.Втора ръка гуми има дето мясат на чистонови ако ги поизмиеш малко. Благодаря съседе ще проверя на посочените места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.