Radev Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Цената е решаваща. Нямам претенций за външен вид. Да работи без забележки и по възможност да има опция за размагнитизиране (Дегаус) Около 30-50 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 PROVIEW DX-797 FLAT- 40ЛВ за контакти скайп minko_vm или 0886 469784 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fena3000 Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 http://www.bulforum.com/index.php?act=ST&a...=12&t=61791 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Видях ти ориентировъчната цена но нека си кажа и аз какво имам може да се позаинтересуваш. СОНИ ЛСД лки ТФТ ли се води не знам ще го видиш ако решиш нещо.Монитора е без забележка. Цената му е 80 лв твърдо. Имам и един 15 инчов ЦТХ за 10 кинта Ако проявиш интерес към нещо драсни в скайп или тука на ПМ обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karajoff Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Видях ти ориентировъчната цена но нека си кажа и аз какво имам може да се позаинтересуваш.СОНИ ЛСД лки ТФТ ли се води не знам ще го видиш ако решиш нещо.Монитора е без забележка. Цената му е 80 лв твърдо. Имам и един 15 инчов ЦТХ за 10 кинта Ако проявиш интерес към нещо драсни в скайп или тука на ПМ обаче. може ли малко по-подробно характеристиките му и модела... ако може и снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radev Posted February 11, 2008 Author Share Posted February 11, 2008 Монитора е закупен от обявата на Solkerez87 (LCD-to) Благодаря на всички отзовали се Затворете темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.