nonsan Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Купувам телефон на около 5-6месеца(може и нов) с остатъчна гаранция.Държа на добра батерия. Телефонът ми трябва за работа и в ценови диапазон 200-250лв. Предпочитанията са ми Nokia и SE,но при добри оферти за други модели,бих разгледал и тях. P.S. Искам да помоля ако някой е имал този телефон(GSmax A-203),достъп до такъв или чул някакви отзиви да драсне едно ЛС(естествено ако има време и желание),за да няма спам в темата.Бирата е от мен Става въпрос за модел с 2сим карти и доколкото аз разбрах работят едновременно. Инфо-->ТУК Разликата е,че в ЕРА са 274лв. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen032 Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 разгледай подписа ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Box_girl Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Ако имаш интерес за Nokia 6280 може да направим нещо по въпроса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenix Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 разгледай и моя подпис имам едно две интресни телефончета ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo1912 Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 от мен нокиа 6233 на 1 година е с още 1 година гаранция към глобул фул пак + 512 мб карта супер запазен ако си заинтересован пращам снимки на скайп Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 от мен нокиа 6233 на 1 година е с още 1 година гаранция към глобул фул пак + 512 мб карта супер запазен ако си заинтересован пращам снимки на скайп Интересува ме.Прати ми снимки и цена,както и с каква батерия е:Li-Ion или Li-Pol и колко mAh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0n100 Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 имам нокиа 6131. телефонът е на 4 месеца. много е запазен. пълен комплект 512 Мб карта памет,кутия,книжки,зарядно и хендсфрий. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achom7004 Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 vij tova http://www.bulforum.com/index.php?showtopi...entry1495118841 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 имам нокиа 6131. телефонът е на 4 месеца. много е запазен. пълен комплект 512 Мб карта памет,кутия,книжки,зарядно и хендсфрий. Интересува ме.Ако може давайте и повече инфо(цвят,остъчна Гаранция,цена). Прати ми координати на ЛС. Утре след обед съм в Пловдив и ако не взема след това съм в магазина. achom7004 мерси за офертата,но за сега съм се спрял на Nokia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hummer Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Купувам телефон на около 5-6месеца(може и нов) с остатъчна гаранция.Държа на добра батерия.Телефонът ми трябва за работа и в ценови диапазон 200-250лв. Предпочитанията са ми Nokia и SE,но при добри оферти за други модели,бих разгледал и тях. P.S. Искам да помоля ако някой е имал този телефон(GSmax A-203),достъп до такъв или чул някакви отзиви да драсне едно ЛС(естествено ако има време и желание),за да няма спам в темата.Бирата е от мен Става въпрос за модел с 2сим карти и доколкото аз разбрах работят едновременно. Инфо-->ТУК Разликата е,че в ЕРА са 274лв. Благодаря предварително. http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=61910&hl= -много стабилен тел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 Закупен. Моля за затваряне на ТЕМА-та. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.