inherit.hit.bg Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Продавам телевизор Telefunken - 61 см, стерео, телетекст, хипербанд тунер 60 - 100 канала, входове: чинчове, euroscart; изходи: слушалки, 2 допълнителни тонколони, euroscart. И вградените колони вадят супер звук, имат surround ефект в настройките. Има дистанционно. Моделът е "Telefunken PalColor FS 430 V". Доколкото знам е 100 Hz. Понякога работи, понякога не. Свива картината като трапец и угасва. Не разбирам много от телевизори, но ми казаха, че вероятно е нещо такова: кондензатори, студени спойки, разтоварваща система. Не ми се занимава, а и ми заема много място. Слагам му смешната цена от 50 лв, който иска, да си го прави или да си го ползва така. Гаранция - няма (оглед на място). Първият печели. Днес го включих за около половин час да го пробвам и си работеше без проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 Нова цена: 45 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted February 15, 2008 Author Share Posted February 15, 2008 Продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.