Jump to content
BulForum.com

Дворно място

Recommended Posts

продавам дворно място в регулация на село Бенковски

911 квадратни метра за 25000 евро

за повече информация тел. 0885529139

Извинявам се много за оффа ама....

Скоро си купихме къща + двор 1 декар в близко село до пловдив(30км.) за 5, 000 лв.

Сега вярно, че къщата беше леко порутена и глътна още 10 бона докато заприлича на нещо, но все пак говорим за двор с къща 5 бона.

А ти сега за някакъв парцел искаш 50, 000 бона.Да не би да има златни залежи отдолу?Или това Бенковски да се намира някъде в Пловдив?

В тва село дето зехме къща Ново Железаре декара върви 500-1000 лв и може би малко по-скъпо в центъра на селото.Какви са тези изцепки от твоя страна?Верно, че сме прости ама чА пЪ толковъ.....

Ами аз съм брокер, така че смятам това няма да е офф. Нямам интерес по този парцел поради простата причина че наистина е АБСУРДНА цената. Човека право ти каза, пиши в някой английски сайт и тва е. Тук хората ако не е Нокия, повече от 300лв. за нещо няма да дадат. 70% от съфорунците са студенти бе човек. А и е вярно, може да вземеш порутена къща с 1 дка двор за 5-6 хил. лв. Вярно ЕВТИНО е, и аз съм възмутен, но това са цените. И го взимаш в село на около 10-15км от голям град, където в селото има и нет даже. Ако не си ти този който продава парцела, вземи се обади на твоите познати, и им кажи, че на тази цена, аз като се пенсионирам ( сега съм на 20 ) може още да е за продан.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...