geshev Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Телефона е в отлично състояние.Поддържа 3g.Има 2 камери:едната отзад 2 мегапиксела със светкавица,а другата отпред VGA за видеоразговори.Могат да се правят снимки и с двете.Телефона е пълен пакет:дата кабел,диск,стилно хендсфрий,зарядно,опътвания на български.Апарата има още 1 година гаранция.Към него давам и 512мб мемори карта и калъф,който е купуван отделно.Има почти всичко,за което се сещате. Продавам го спешно,защото ми трябват парите. Цена:280 лева(може и лек коментар).За сравнение телефона в магазина е 579лв. Смятах да го продавам на цена над 320 лева,но тъй като ми трябват спешно пари...няма как.. От Пловдив съм,но може и куриер за цялата страна. Телефон за връзка:0885008408 skype:radoslavgeshev Пращам снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geshev Posted February 4, 2008 Author Share Posted February 4, 2008 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geshev Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sAviOr Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Телефона има ли някакви Проблеми,че е толкоз евтин?> ModEdit: Ако имаше, би трябвало да ги е упоменал още в първия си пост. Причината явно е: "Продавам го спешно,защото ми трябват парите." Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyl pes Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Ще изпратя човек да го види, запази ми го за днес! 0888 10 00 99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geshev Posted February 14, 2008 Author Share Posted February 14, 2008 Телефона още е в продажба. ModEdit: ОК...приемам, че това беше необходимо да го укажеш. За в бъдеще внимавай да не правиш ненужни "ъп"-ове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.