AMD007 Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Маратонките са оригинални ! Чисто нови в кутия ! Номер 45.5 ! US 11.5 ! UK 10.5 ! 29.5cм В магазина струват 400лв ! Аз ги продавам за 200лв БЕЗ КОМЕНТАР ! само за гр. София за контакти : ЛС ::: skype : ivo_sf_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 В магазина струват 400лв ! В кой магазин струват 400? От мен 100 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMD007 Posted February 2, 2008 Author Share Posted February 2, 2008 за 100лв няма да ти дам и да ги пробваш, такива смешни оферти си ги запазете за себе си, цената не се коментира... разходи се по магазините и виж цената им ! Преди месец ги гледах на Славейков бяха точно 399лв и бяха най-скъпия модел в магазина ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blatimir Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 eBay.com: cena "Buy it now" ~$100, shipping: ~$10, tax $0 тотал: ~$110 на Славейков може и 1400 да им искат това не значи че струват толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 никога няма да разберете, че цените в българия зависят от много неща ... примерно за едни маратонки найк. официално компанията не са стъпили на българския пазар, а имат свои "представители", които е по-точно да се наричат прекупвачи. те от своя страна закупуват определена партида от найк, след което всичко си остава за тяхна сметка т.е. те определят цената, тъй като ако стоката остане и се залежи, те не могат да я "върнат" по веригата на найк (както става в случая, когато компанията е стъпила на пазара; тогава тя не прави разлика от това дали продава нещо в българия или в италия - разликата в цената е почти незначителна, ако въобще има такава) ... а пък когато говорим за покупко-продажба "от-ръка-на-ръка" важи един единствен принцип - този на търсенето. offtopic/// тея найк правят толкова грозни модели маратонки, че направо ще ме е срам да тръгна по улиците с нещо подобно ... иначе за кростчета стават и въпрос към @AMD007 интересно ми е щом обявата важи за софия, как така намери тоя форум (който между другото хич не е ориентирам към buy/sell), който се ползва предимно от потребители на isp-та в пловдив и областта ::edit:: ся като пуснах един search в google, видях че си налазил и други форуми с въпросната оферта Link to comment Share on other sites More sharing options...
blatimir Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 то няма форум в който да е няма тая обява Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 за 100лв няма да ти дам и да ги пробваш, такива смешни оферти си ги запазете за себе си, цената не се коментира... разходи се по магазините и виж цената им ! Преди месец ги гледах на Славейков бяха точно 399лв и бяха най-скъпия модел в магазина ! Не разбирам защо се засягаш. Аз дори не съм искал д апробвам маратонките тъй че не ми давай оферти за проба . Предлагам си цената ,като не те кефи носи си ги найковете.399 били ,мен кво ме интересува колко са по твойте магазини?! Хубави са но 200лв...ай мерси съм. Все пак офертата ми важи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMD007 Posted February 2, 2008 Author Share Posted February 2, 2008 eBay.com: cena "Buy it now" ~$100, shipping: ~$10, tax $0тотал: ~$110 на Славейков може и 1400 да им искат това не значи че струват толкова ми вземи си ги от там бе, живеем в България, не в САЩ Не разбирам защо се засягаш.Аз дори не съм искал д апробвам маратонките тъй че не ми давай оферти за проба . Предлагам си цената ,като не те кефи носи си ги найковете.399 били ,мен кво ме интересува колко са по твойте магазини?! Хубави са но 200лв...ай мерси съм. Все пак офертата ми важи. Цената е 200лв, ти си предлагай колко щеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 200... 200... след някоя седмичка като се поусъзнаеш и като кажеш нормалната цена, може да стигнеш до споразумение ... Успех все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
blatimir Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 ми вземи си ги от там бе, живеем в България, не в САЩ Не ми трябват, ама който иска да ги вземе от САЩ ще му излязат по-евтино от 200лв. А от немския ebay съм сигурен че ще излезат още по-евтини. http://search.ebay.de/search/search.dll?fr...&category0= ето виж си ги колко струват 400лв? на славейков сигурно търсят "последната патка на пазара" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.