aliensk Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 emi trqbva mi USB kabel udiljitel ne6to ot vida na male-female kabel. podoben na tozi duljina min 1m. o4akvam predlojenia promena na uslovieto: moje i pomalko ot 1m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Отскочи до "Кузмов Електронникс" Струва 2,50 лева около 1,5м дължина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 o4akvam predlojenia promena na uslovieto: moje i pomalko ot 1m. А откога са свършили в магазина на Ресет (примерно)? Щото за леф-два има ли смисъл да си правим труда да се уговаряме - само телефонните разговори ще струват повече... А и аз за по-малко от 2 бири хайнекен не съм навит да ти "подаря" някой от моите а бирите май струват повече... И все пак ако имаш излишни хайнекенчета - пиши ми на ЛС да се разберем - имам няколко излишни такива кабелчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenix Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 На руския пазар има цял комплект китайски удължители УСБ и преходници, цената беше 5 лв. Аз имам два комплекта и работят и двата (да не повярва човек), даже скоро видях същите да се продават в компютърен магазин, на тройна цена, така че ти си решаваш. Надявам се съм помогнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted February 1, 2008 Author Share Posted February 1, 2008 ok mersi za ideite prosto v4era be6e kusno i me murze6e da hoda do komp magazin temata moje da se iztriite sega 6e sko4a do reseta. a tva kuzov elektronik kude se namira? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 ok mersi za ideite prosto v4era be6e kusno i me murze6e da hoda do komp magazin temata moje da se iztriite sega 6e sko4a do reseta. a tva kuzov elektronik kude se namira? do kitaiskiq restorant sreshtu garata.toi ti e nai blizo Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted February 1, 2008 Author Share Posted February 1, 2008 da oba4e vzeh si ve4e od wikivat temata treba da se iztriie a do kitaiskia kvazera ve4e ne e tam zakrit e Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Срещу гарата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 da oba4e vzeh si ve4e od wikivat temata treba da se iztriie a do kitaiskia kvazera ve4e ne e tam zakrit e Намерих си, закрийте форума, нали? Колкото до Викиват - най-загубения магазин е това - там може да отида само ако другаде няма каквото търся... Конрад и ресет обикновено имат подобни джаджи и не ми се налага да ходя да се разправям с ненормално тъпите им и вечно намусени продавачки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Съгласен за Викиват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.