Jump to content
BulForum.com

Kupuvam usb uduljitel

Recommended Posts

Отскочи до "Кузмов Електронникс" Струва 2,50 лева около 1,5м дължина. ;)

o4akvam predlojenia

promena na uslovieto: moje i pomalko ot 1m.

А откога са свършили в магазина на Ресет (примерно)? Щото за леф-два има ли смисъл да си правим труда да се уговаряме - само телефонните разговори ще струват повече... А и аз за по-малко от 2 бири хайнекен не съм навит да ти "подаря" някой от моите а бирите май струват повече...

И все пак ако имаш излишни хайнекенчета - пиши ми на ЛС да се разберем - имам няколко излишни такива кабелчета :)

На руския пазар има цял комплект китайски удължители УСБ и преходници, цената беше 5 лв. Аз имам два комплекта и работят и двата (да не повярва човек), даже скоро видях същите да се продават в компютърен магазин, на тройна цена, така че ти си решаваш. Надявам се съм помогнал. :lol:

ok mersi za ideite :) prosto v4era be6e kusno i me murze6e da hoda do komp magazin :) temata moje da se iztriite sega 6e sko4a do reseta. a tva kuzov elektronik kude se namira?

do kitaiskiq restorant sreshtu garata.toi ti e nai blizo ;)

da oba4e vzeh si ve4e od wikivat :) temata treba da se iztriie :) a do kitaiskia kvazera ve4e ne e tam zakrit e :)

Намерих си, закрийте форума, нали? :P

Колкото до Викиват - най-загубения магазин е това - там може да отида само ако другаде няма каквото търся... Конрад и ресет обикновено имат подобни джаджи и не ми се налага да ходя да се разправям с ненормално тъпите им и вечно намусени продавачки...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...