letalis Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 CD-то е запазено,колоните са двулентови-и те са Kenwood. Цена 110 лв.Цена без коментар и замени. Цък Цък 2 Цък 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Батка, дай да измислим цена само на ЦД-то че колони си имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted January 29, 2008 Author Share Posted January 29, 2008 95лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 НА мен пък ми трябват колоните, цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted January 30, 2008 Author Share Posted January 30, 2008 цената на колоните е 20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavalino Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 (OFF)Предих имах такова CD и го продадох на братчеда и е много доволен!!!(OFF) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Тва няма ли мп3.че на снимката май се вижда че има.И до колкото виждам си има и букса с кабеляци.Има ли наистина мп3 и букса че мен ме интересува.И дали по дупките лагва че и това ме интересува.Също и изходяща мощ и 2 или 4 канала.И дали може да го навържем в колата ми за проба евентуално ако се стигне до покупка.Да не го взимам на тъмно дет се вика.И дали цената е крайна щото ако не е тва значи че идвам да си го прибера .Също и ...може въпроса ми да е малко глупав но дали има РЕМ кабел дето да контролира усилвател...ОН и ОФФ нали се сещаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted February 11, 2008 Author Share Posted February 11, 2008 НОВО:Цената на CD-то и колоните става 100лв!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted March 10, 2008 Author Share Posted March 10, 2008 CD-то е продадено,моля затворете темата!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.