Gilmore Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Телефона е закупен от 2be преди 6 месеца .Ползван е около месец и половина. Има още 18месеца гаранция. Състоянието му е като нов. Батерията държи 4-5 дена. Има handsfree и зарядно.Не е кодиран. ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
goltak Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Въпроса ми е малко встрани от темата, но може ли да ми кажеш с каква карта може да работи, смисъл какъв капацитет 1,2 GB, дали ги приема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmore Posted January 27, 2008 Author Share Posted January 27, 2008 Въпроса ми е малко встрани от темата, но може ли да ми кажеш с каква карта може да работи, смисъл какъв капацитет 1,2 GB, дали ги приема? Пробвал съм го с 512-ка. Може би и с 1 GB ще работи, но не съм на 100% сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmore Posted January 28, 2008 Author Share Posted January 28, 2008 Нова цена 70лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amam Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Пробвал съм го с 512-ка. Може би и с 1 GB ще работи, но не съм на 100% сигурен. В книжката ако я пазиш със сигурност ще пише. ДО колко е МАХ-а на кард слота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.