lithrone_s Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Телефона е в добро състояние както се вижда на снимката: http://s75.photobucket.com/albums/i308/sol...330cena55lw.jpg НО губи обхват при м-тел и глобул!-обърнете внимание РАБОТИ БЕЗУПРЕЧНО С ВИВАТЕЛ ! За това и цената му е такава. Ето малко спецификации на модела: Светкавица MP3 плеър Запис на видо/аудио Mobile Java МP3 за входящо позвъняване Батерия Li-Ion 1400 mAh Цветове 262k Тип на дисплея TFT Втори дисплей Памет 27 mb Вградена камера 0.3 MP външен монохромен дисплей (96 x 64), завъртаща се камера EMS MMS WAP 2.0 Инфрачервен порт GPRS XHTML USB Получаване/изпращане на e-mail Globul- 0899 022901 M-tel- 0889 716787 Vivatel- 0877643005 Skype: lithrone_s Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 от мен началната Link to comment Share on other sites More sharing options...
busof Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 14 лева от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 от мен имаш-16 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted February 2, 2008 Author Share Posted February 2, 2008 Господин Smilen не се обади никкъф.Търга свърши той го спечели но уви не си взе телефона. Както и да е . Променям датата на на края на търга на 09.02.08 (Ако е редно разбира се.Смятам че Е защото човека никкъф го няма) Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Официално се отказвам от търга(имам това право),поради простата причина,че не бях оведомен по никакъв начин че го печеля и телефона отново е на търг със едничката цел господина да искара 2 лева повече.Нямам лоши чувства и ти пожелавам да го продадеш на блиц-цената.Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 Като участваш в даден търг е нормално да си следиш темата. цената с която спечели търга ме устройва но уви ти не се обади. Аз ли трябва да те търся ,едва ли не да ти давам зор да го купиш? Не мисля ч ее правилно. Колкото до двата лева за който говориш...нека не ги коментирам защото може би ще те нагрубя и модераторите ще ме баннат и никояй няма да е доволен. Другото е че можех да напиша край на търга пред 2009 и да тормозя форума с моя глупав тел е не го правя както виждаш.Първо посочих 15 дни за търа и след като не ме потърси го удължих с още 7 дни.Смятам че не е много времето .Аз искам да си прибера парите все пак не да си пишем тука до безкрай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 Днес един съфорумник ми каза че имал същия проблем с една моторола c975 3Г Цялата работа била че телефоните 3Г понякога бъркали обхватите.Каза че по селата и градовете дето няма 3Г мрежа си бачкал перфектно с сички оператори. Позачудих се и реших да го пробвам с карта на вивател понеже мисля че те нямат свясна мрежа 3Гв плд. Пробвах и стана телефона си работи безупречно с ВИВАТЕЛ. Не губи обхват изобщо. Мисля че извън плд ще си бачка и с другите оператори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 отказвам се.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunter Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 18 лв. от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 OFF:Проблема с обхвата се оправя много лесно, само че струва 25-30 лв. Ако купувача го интересува, може да ми пише на ЛС, ще му каже къде става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 20 lw imash ot men. p.s nqmam kirilica sry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted February 10, 2008 Author Share Posted February 10, 2008 Ами брат, идвай и го отнасяй.Тука има мн стабилни но и мн несериозни хора.Печелят търга отказват се не се обаждат а ве луда работа.Накрая ще го засиля в някой кашон тоя телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted February 10, 2008 Author Share Posted February 10, 2008 Мн несериозно отношение от бая юзъри.... няма значение телефона е продаден . Затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.