AmX Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 End. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fl00der40 Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Абе знам че някой от тия телефони с по 2те сим карти имаше вграден тунер.Та някой от изредените модели има ли тунер?Ако има напиши кой, че имам интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmX Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 Абе знам че някой от тия телефони с по 2те сим карти имаше вграден тунер.Та някой от изредените модели има ли тунер?Ако има напиши кой, че имам интерес. От тези изброените няма, телефона с 2 сим карти и тунера, при него не са активни и двете, а само едната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bhake Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Къде мога да ги жидя и гаранция имат ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Интересувам се от CECT S508,но ако може точен линк за него. Просто намирам модела, но са различни от този на снимката. П.С.Ако е възможно може и линкове със спецификациите и на другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmX Posted January 21, 2008 Author Share Posted January 21, 2008 Интересувам се от CECT S508,но ако може точен линк за него.Просто намирам модела, но са различни от този на снимката. П.С.Ако е възможно може и линкове със спецификациите и на другите. За съжаления нямам линкове със спецификации. Също така не предлагам гаранция, няма занчения, че са нови. Просто това са ми останали бройки и ги продавам на цени на каквито са ми дошли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divo Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Къде могат да се видят тези машини? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmX Posted January 22, 2008 Author Share Posted January 22, 2008 Къде могат да се видят тези машини? Който има желание да ги види и да си купи, може да ми пише на РМ и ще се разберем къде да се срещнем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 приятелю къде мога да видя и взема това 2. CECT S508 - СНИМКИ - 293лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.