iv_laz Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Търся слаб лаптоп с 2 ком порта. Някакви оферти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Един съвет от мен - можеш да си вземеш слаб лаптоп с 1 ком порт и usb порт и да си купиш usb->com преходник за около 15-20 лв или пък да търсиш някаква PCMCIA карта с com port (от тия дето стърчат, но ще ти е трудно да намериш ). А колкото за лаптоп с 2 ком порта, ако въобще има такова животно, би трябвало да е нещо много старо (когато още не е имало usb и други разни портове и са се чудили инжинерите какво да сложат допълнително или да е някакъв много специален модел, който едва ли ще се намери в Пловдив (но в ebay може и да има). P.S. Щях да ти го пратя този съвет на PM, обаче нещо не става и за това го постнах тук, дано да не си отнеса някой warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
anrus Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Лаптоп с два COM порта - само до 386 или някои от първите 486. Имам един преносим с процесор 286. Има два COM порта, няма батерия. Ако ти върши работа, пиши ми лично съобщение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 Трябва ми минимум 386 с два ком порта. Варианта с PCMCIA или през USB не ми върши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted January 21, 2008 Author Share Posted January 21, 2008 Още се издирва. EDIT by chicatillo: Подобни мнения, целящи изкуственото вдигане на темите (ъпване), са забранени и се наказват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.