masakar Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 продадено Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 само като съвет - на тази цена pc-то ще си остане "вечно твое" п.п. прегледай как са цените по фирмите (макар повечето от компонентите да са стари и да се намират трудно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
masakar Posted January 19, 2008 Author Share Posted January 19, 2008 Както вече споменах цената в никакъв случай не е крайна. Може естествено да се смъкне до достъпна за копувача . Не съм я обявил за крайна цена, имам mail както и ЛС където мога да обсъдя с всеки желаната от него цена и ще го направя с удоволствие щом някои прояви интерес. Не съм на твоето мнение, че като напишеш нещо подобно и то като коментар,а не като ЛС например, то то се смята за съвет, по-скоро би склонило някои заинтересовани хора да затворят страницата, но все пак ти благодаря, защото това ми даде шанс да добавя тези редове: Цената НЕ Е крайна !!! просто ми пишете, обещавам да отговоря на всеки заинтересован и при нужда да смъкна цената естествено ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
masakar Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 Нова Цена 380 Лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.