Jump to content
BulForum.com

Продавам волан за Браво/Брава

Recommended Posts

Волана е с еърбег. Перфектен, с гасгенератора и там всичко си има. Изобщо не е изтъркан - причината е че имам мареа и ми го донесоха за нея, а пък не е същия. Взел съм го 150 - давам го 90.

Снимки не ми се правят - вижте в гугъл какъв е. Нямам дигитален фотоапарат а с телефона-по-добре в гугъл. Който е заинтересуван да види кой е модела , а волана е запазен и да го вдига. Иначе мисля че цената е може би най добрата- вярвайте ми , търся за марея.

Снимки не ми се правят - вижте в гугъл какъв е. Нямам дигитален фотоапарат а с телефона-по-добре в гугъл. Който е заинтересуван да види кой е модела , а волана е запазен и да го вдига. Иначе мисля че цената е може би най добрата- вярвайте ми , търся за марея.

имало снимки в интернет....има 3 модела волани за Браво/а ако не знаеш!!

имало снимки в интернет....има 3 модела волани за Браво/а ако не знаеш!!

Аде бе?! И понеже не като този на Марея, понеже ако беше нещо рядко (а не стандартния и най често срещан ) сигурно щях да го спомена, та какъв остава??? Ако на някой му трябва знае какво продавам, а ако не му трябва аз не съм каталог, а само продавам нещо, което не ми трябва. А снимки в интернет - бол!

http://catalog.auto.ru/catalog/cars/model/4429.html

стандартен, а? този волан се слага на колите след 99та. т.е. от 99та до 01.

Е стандартен де?! На него пише 19.10.95 , т.е. - не си запознат достатъчно. Защо държиш да си компетентен?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...