moninceto Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Волана е с еърбег. Перфектен, с гасгенератора и там всичко си има. Изобщо не е изтъркан - причината е че имам мареа и ми го донесоха за нея, а пък не е същия. Взел съм го 150 - давам го 90. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Дай снимки отпред и отзад Link to comment Share on other sites More sharing options...
moninceto Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 Снимки не ми се правят - вижте в гугъл какъв е. Нямам дигитален фотоапарат а с телефона-по-добре в гугъл. Който е заинтересуван да види кой е модела , а волана е запазен и да го вдига. Иначе мисля че цената е може би най добрата- вярвайте ми , търся за марея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
awesome Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Снимки не ми се правят - вижте в гугъл какъв е. Нямам дигитален фотоапарат а с телефона-по-добре в гугъл. Който е заинтересуван да види кой е модела , а волана е запазен и да го вдига. Иначе мисля че цената е може би най добрата- вярвайте ми , търся за марея. имало снимки в интернет....има 3 модела волани за Браво/а ако не знаеш!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moninceto Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 имало снимки в интернет....има 3 модела волани за Браво/а ако не знаеш!! Аде бе?! И понеже не като този на Марея, понеже ако беше нещо рядко (а не стандартния и най често срещан ) сигурно щях да го спомена, та какъв остава??? Ако на някой му трябва знае какво продавам, а ако не му трябва аз не съм каталог, а само продавам нещо, което не ми трябва. А снимки в интернет - бол! http://catalog.auto.ru/catalog/cars/model/4429.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
awesome Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 стандартен, а? този волан се слага на колите след 99та. т.е. от 99та до 01. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moninceto Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 стандартен, а? този волан се слага на колите след 99та. т.е. от 99та до 01. Е стандартен де?! На него пише 19.10.95 , т.е. - не си запознат достатъчно. Защо държиш да си компетентен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Оф вместо да спорите колко ще е по лесно продавача да даде снимки на това което продава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.