busof Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Продавам - заменям вътрешни климатични тела ,три на брой + едно външно+ два климатика 12-ка/сплит система/-не са китайски !!!!! Работят на 220 волта Вътршните тела са пдходящи за изграждане на локално парно /перфектен заместител на обикновенните радиатори ! / За контакти на ЛС 1.Вътрешни тела 180лв за брой 2.Външно тяло 200лв 3 Климите по 280 лв за брой Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 сложи някакви цени преди да са ти изтрили темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Разясни малко: 1.Климатична система за отопление на повече от една стаяс открити тела ли е това? 2.Не разбрах каква марка е? 3.Какво помещение може да отоплява/охлажда? 4.Каква консумирана мощност има? 5.Нова/втора употреба,работеща/неработеща? 6.Какво производство е,щом нее китайска? 7.Монтирана ли е някъде или всичко е на несглобени парчета? 8.Предлагаш ли монтаж и гаранция? 9.Сложи снимки на всичко. Имам горещ интерес, ако е това ,за което си мисля. Очаквам отговори на всички въпроси. може и да ми звъннеш 0889265990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
busof Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 Не е това което си мислисщ не е .ЧИЛАР. 1.Двата климатика са сплит система марката е "OLIMPIA-sistemaria" 12-ки 2.ВЪтрешните тела които предлагам са от климатици сплит системи Могат да намерят приложение като заместител на обикновенните отоплителни водни радиатори ,при изграждане на локално парно и др. Предимството при тяхното използване е това 4е имат по го голямо топлоотдаване спрямо обикновенните радиатори/заради обдухването от вентилатора в тялото/. Възможността да бъде регулирана температурата в помещеннието в което е монтирано. Недостатък-възможно приложение само за отопление Системата която би желал е непосилна заповето Българи . за ориентация -жилище с квадратура 120м2 цените запо4ват от 12500 лева с монтаж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.