ToHuTo Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Продавам следният телефон http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view...d=568&go=GO Запазен е.Няма проблеми.Супер е за игри.И то какви...Worms;CMR;Tony howk;Call of duty. Търся му 130лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Актуални снимки?(интересува ме дали панела е сменян ,ако не е ,в какво състояние е и дали гумичката е добре ако изобщо я има) Бартер?(може с доплащане от мен) Коментар на цената? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToHuTo Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 Актуални снимки?(интересува ме дали панела е сменян ,ако не е ,в какво състояние е и дали гумичката е добре ако изобщо я има)Бартер?(може с доплащане от мен) Коментар на цената? Снимки имам.Пращам на пощата.Панела НЕ е сменян.Гумичката е в добро състояние. Цената може да се коментира ,но в разумни граници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.