Jump to content
BulForum.com

SELL::Колони,усилвател,Subwoofer

Recommended Posts

Продавам колони,усилвател за тях и активен събууфер.Причината за продажбата е,че си купих компактна системка 5.1.

EDIT::Вече има снимки,може да ги разгледате тук

Вие сте :)

1.Домашни колони - THUNDER SIMPHONY комплект 2 броя+кабели

Цвят: Череша

Мощност:2 х 140W

Импенданс: 8 Ohm

Честотна Характерстика: 50 Hz- 20 kHz

Чуствителност: 90 dB/1m

Говорители:

Високочестотен: 2"

Средночестотен: 2 x 6.5"

Басов: 8"

Размери

височина/ширина/дълбочина 1030/210/300 мм

Колонките са пазени,не са ползвани много,без проблеми досега

Цена: 130 лв. 120лв. 110 лв.

2.Субууфер THUNDER SUB POWER

Размер на говорителя 12" (30 см) с 2 басрефлекторни тръби

Цвят:Череша,преден панел черен със сваляща се предпазна мрежа

Усилвател(RMS):120W

Импенданс: 4 Ohm

Честотна Характерстика: 20 Hz- 250Hz

Размери:

височина/ширина/дълбочина:

420/390/375мм

Субууферът има потенциометър "HI-CUT",1RCA IN,1X RCA OUT,може да се включва сам при подаване на сигнал към него,и да се изключва пак сам.Състоянието му е идеално,няма външни забележки,не е ползван много и не е случан "до дупка"(няма как в малката ми панелна стая)

Цена: 130 лв. 120лв. 110 лв.

3.Усилвател SILVER (произведен в Япония)

Радио Тунер

2х RCA IN,1X RCA OUT,1X AUX IN

Мощност: 2 х 70W

Корекции ниски и високи,изход за слушалки.Няма забележки(с изключение на драскотини)

Цена: 60 лв. 55 лв. 50 лв.

Не мога да намеря този модел колони в нета.Ако можеш да ги снимаш няма да е лошо.

Само информативно искам да спомена че ако са тези за който се сещам (ако греша се извинявам предварително)...мисля че нови са околу 175лв

а 180 ватовите са 269 тъй че помисли за корекция в цената и ако ме устройва ще мина през вас с усилвател (ако нямаш) за да ги чуя или ще ги вземем вкъщи да ги пуснем и да ги купя ако не са издънени.

Плащам веднага стига цената да е добра .Не говоря да ми ги дадеш за 60 лв просто да е нещо нормално което да ме накара да ги купя от теб не от магазина за малко повече пари.

Ако измислиш нещо ,само ме стрелни на някой от посочените телефони в подписа ми .Аз ще ти звънна да си направим среща.

Пак казвам ,сериозен съм и ако се разберем за цена може и буфера да отнеса и каквото интересно имаш още.

solkerez87, какво правиш ти бе човек,за има няма 1 час ъпна 9 теми една след друга.:blink: .Нещо не ти се спи ли?Или те сърби ръката да похарчиш малко кинти :D

Да не кажат хората ,че спамя темата изкам да попитам за тонколоните:Едната ли е 140 вата или двете общо.

И между другото, Dominik навит ли си за тонколоните и събуфера да ме охарчиш с 200 лв :)

Пиши на ПМ,да се разберем нещо за тях.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...