Jump to content
BulForum.com

Продавам HP 1315 All-In-One

Recommended Posts

Продавам този модел мастилено струен принтер, скенер и ксерокс, всичко в едно.

Точния модел е както е посочено в заглавието HP Photosmart 1315 All-in-one.

Всичко си му работи както трябва, в добър външен вид, има и двете мастилници като цветната е празна, черната съм я пълнил няколко пъти и има мастило в нея.

Давам го със захранващ кабел, кабелът за USB липсва понеже го ползвам за друг принтер, кабела можете да си закупите от всеки магазин на не много скъпа цена, мисля че вървят около 5 лв.

Ето малко информация за самия модел, на английски е:

http://www.epinions.com/Hewlett_Packard_PS..._~reviews/pp_~2

Ето и малко снимки, на външен вид си е 1 към 1 с тези, които ще видите из нета:

http://images.google.bg/images?hl=bg&q...sa=N&tab=wi

Можете и да си вадите снимки с него, стига да му купите мастилница за целта, понеже са различни.

Цената която му търся е 45 лв. 40 лв

Имам интерес, но ако може малко инфо ... цветната касета е празна , но дали е засъхнала , става ли за пълнене , щото ако не става , трябва да се взема нова , а нова струва ~ 100лева ..като сложим и твойте 40 става доста прили4на сума за старо устройство .... ако цветната става за пълнене - имам интерес .. дай някакви координати !

Ами принципно съм се опитвал да я пълня но нещо не се получава, май не е засъхнала понеже сега като я извадих да я гледам и ме оклепа със зелен цвят...а обикновенно когато се опитвам да принтирам пуска червено.

Ако тази не работи както трябва можеш да си намериш от някъде 2-ра ръка за да си я ползваш и пълниш. Принципно аз тази я взех от едно приятелче с цел да работи машината, понеже са необходими и двете за да работи, и не съм я ползвал за цветно принтиране. И мисля, че цената на цветна мастилница 28-ми номер, не е чак 100 лв. звучи малко абсурдно, но пък не съм гледал цените.

едит: Принтера все още се продава, проверих цената на мастилниците цветната и черната, нови в Технополис е 39лв. на бройка.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...