Jump to content
BulForum.com

Купувам Vodafone 225 или 226

Recommended Posts

Количествата в Мтел са изчерпани и за 225 и за 226.

Ако на някой му се намира един от моделите, нека предложи. Само не ми скачайте с цени 40-50 лв :) Взимам го на цени като в Мтел.

Моля за вашите оферти ;) тук в темата или на PM

:D Ti dobre li si kak 6te si prodam telefona za 20lv pri polojenie 4e ima garanciq 2g? Samo zaradi tova nqma da go dam i za 40lv. Telefon4etata sa si mnogo dovolni i ne znam koi 6te ti go prodade za po malko. Otidi da gi vidi6 po magazinite po ruski ako go nameri6 za po malko 75lv mi pi6i.

Вярвам че знаеш защо М-тел продава телефони по 20 лв.

Е ако не знаеш аз ще ти кажа.Целта е да те вържат ,щеш не щеш да плащаш определено време определена сума която се нарича такса.

Не очаквай някой да ти даде това което е купил от М-тел и се е вързал с въпросната такса.

Ако получиш някакво предложение то предполагам няма да е за 20 лв или ако е , то тогава апарата ще е с захабен панел което предполагам не те устройва.

Моето предложение е следното :

Водафон 226 без зарядно( за сметка на апаратите в М-тел все още продават отделни зарядни устройства)

Цената е 30лв ,крайна е и не подлежи на коментар.

Снимка на апаратчето можеш да видиш тук:

http://s75.photobucket.com/albums/i308/sol...nt=SNC14371.jpg

Ако ти харесва ппредложението ми ,избери си на кой от трите да позвъниш...

М-тел 0889716787

Глобул 0899022901

Вивател 0877643005

@Anton Minov - Ами добре съм. Това ако не знаеш е разработка на SAGEM специално по поръчка на Мтел. Говориш ми и за гаранция, която ;) кога ли ще ти трябва. Аз няма да ида по Руски, защото всички там са обирници ;) Опитват се да печелят за сметка на клиента. Взимат определено количество апарати, пускат и договори и след 1 месец ги спират ... без да им пука, и продават телефона за 60-65 лв като са го взели за 20 или 29 лв.

@solkerez87 - предложението ти е добро. Само ще попитам дали може да си взема отделно зарядно някъде от Мтел и ще се свържа с теб задължително. БЛАГОДАРЯ !!!

@Anton Minov - Ами добре съм. Това ако не знаеш е разработка на SAGEM специално по поръчка на Мтел. Говориш ми и за гаранция, която ;) кога ли ще ти трябва. Аз няма да ида по Руски, защото всички там са обирници ;) Опитват се да печелят за сметка на клиента. Взимат определено количество апарати, пускат и договори и след 1 месец ги спират ... без да им пука, и продават телефона за 60-65 лв като са го взели за 20 или 29 лв.

@solkerez87 - предложението ти е добро. Само ще попитам дали може да си взема отделно зарядно някъде от Мтел и ще се свържа с теб задължително. БЛАГОДАРЯ !!!

Spored teb dali kato imam takuv telefo ne znam na koi e razrabotka? Tova oba4e nqma nikakvo zna4enie.

Напълно те разбирам за какво говориш,но не си прав по отношение кой е бирник и тнт.Защо ти не идиш да се надупиш с договорче и да си го закупиш на 29лв.ли колко беше непомня.Да тези от Руски ги продават по 50-60лв.,но отключени да работят с всички оператори и разбира се без договорче което явно търсиш иначе си тарикат момче щеше да си го вземеш за 20 кинта и от М-тела нали.Ся ако се замислиш като вземеш на колегата телефона за 30лв. и си купиш от М-тел зарядно за 10-15лв.колко ти става 40-45лв,е не е ли същото като да идиш да си го купиш от тия обирджии по руски само,че с всичко както си е не,че е много де,кутия и зарядно,но и ще ти драснат една гаранциика.Сори за спама.

konkretno tezi modeli li te interesivat ili prosto tarsish eftin?

poneje imam edin Siemens A51 v garancia do 10.2008 ot Mtel za 30 lv

ako te zainteresuva,pishi:)

Количествата в Мтел са изчерпани и за 225 и за 226.

Ако на някой му се намира един от моделите, нека предложи. Само не ми скачайте с цени 40-50 лв :) Взимам го на цени като в Мтел.

Моля за вашите оферти ;) тук в темата или на PM

Напълно те разбирам за какво говориш,но не си прав по отношение кой е бирник и тнт.Защо ти не идиш да се надупиш с договорче и да си го закупиш на 29лв.ли колко беше непомня.Да тези от Руски ги продават по 50-60лв.,но отключени да работят с всички оператори и разбира се без договорче което явно търсиш иначе си тарикат момче щеше да си го вземеш за 20 кинта и от М-тела нали.Ся ако се замислиш като вземеш на колегата телефона за 30лв. и си купиш от М-тел зарядно за 10-15лв.колко ти става 40-45лв,е не е ли същото като да идиш да си го купиш от тия обирджии по руски само,че с всичко както си е не,че е много де,кутия и зарядно,но и ще ти драснат една гаранциика.Сори за спама.

sotko80 по моя информация от 3 сервиза, тези GSM-И 225 и 226 не могат да се разкодират, но явно има хора, който го правят :rolleyes:

Аз имах 226 и го продадох за 70 лв, беше Like new.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...