WhitE_GhosT Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Търся да закупя неработещи(изгорели или с дефекти - няма значение) 2 броя екрани от LCD монитори, големината няма значение, но по принцип ме интересува 15-17", единственото условие е да не са надраскани, пукнати или счупени, на разумна цена(все пак ще се ползват за физични опити, а ние физиците не разполагаме с много $) Моля пишете на П.М. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 имам 1 счупен екран от псп ако ти върши работа ти го давам за 5 лв. до колкото знам е лсд Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhitE_GhosT Posted January 11, 2008 Author Share Posted January 11, 2008 За момента се издирва втори екран от LCD монитор 17", или два други с еднакви размери (примерно 15") за xm? и другите, които имат счупени, спукани и/или надраскани (дълбоко) - извинявайте хора но не пишете, защото просто не ми вършат работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.