sek800 Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Здрасти от мен!Купувам Card Reader,от тея дето се слагат на мястото на флопито или на предния панел!Да може да чете Memory Stick Pro,Memory Stick Duo,SD и MMC!Ако има и USB до гнездата на картите(което е препоръчително,но не задължително) още по - добре!Предлагайте цени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Имам един излишен - бял, няма USB на него т.е има само 4-те слота за карти. За картите съм го ползвал единствено със SD и ММC и не мога да ти кажа дали работи с разните варианти на MS, има слот за тях, но не знам за кои точно. При интерес ще го снимам, в перфектен външен вид е, до преди 1-2 седмици го ползвах, но го смених с черен. Цена 5 лв твърда. (за по-малко не ми се занимава) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted January 10, 2008 Author Share Posted January 10, 2008 Имам един излишен - бял, няма USB на него т.е има само 4-те слота за карти. За картите съм го ползвал единствено със SD и ММC и не мога да ти кажа дали работи с разните варианти на MS, има слот за тях, но не знам за кои точно. При интерес ще го снимам, в перфектен външен вид е, до преди 1-2 седмици го ползвах, но го смених с черен. Цена 5 лв твърда. (за по-малко не ми се занимава) Интересувам се!Моля снимки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted January 12, 2008 Author Share Posted January 12, 2008 Намерих!Моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.