playful Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Продавам SE K750i със софтуер на W800i с 2 handsfree-та(едното е оригиналното на к750i , а другото е walkman вакуумни слушалки) зарядно , usb кабел и memory stick duo adaptor - Цена на хендсфрее к750i - 3 лв продадено на apiriankov Цена на хендсфрее w800i - 8 лв Цена на USB дата кабела - 12 лв продадено на apiriankov Цена нa memory stick duo adaptor - 7 лв продадено на apiriankov Цена на телефона - 125 лв продадено на apiriankov за повече инфо пишете тук или на email: [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
judisto Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 бартери приемаш ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted January 10, 2008 Author Share Posted January 10, 2008 по принцип не , защото ми са необходими кинти за закупуването на новия телефон , но кажи какво предлагаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
koceto_pr Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 как е състоянието?някакви проблеми има ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted January 10, 2008 Author Share Posted January 10, 2008 състоянието е сравнително добро , на места съвсем малко му се е изтъркала боята , но не е изпускан и няма някакви вдлъбнати и дълбоки дразкутини Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted January 10, 2008 Author Share Posted January 10, 2008 Нова цена 130 лв всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUSASHI Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Имам интерес само ще може ли да ми кажеш колко време кара батерията и малко по близки снимки ако можеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted January 11, 2008 Author Share Posted January 11, 2008 Имам интерес само ще може ли да ми кажеш колко време кара батерията и малко по близки снимки ако можеш. ами батерията кара различно , зависи колко си играеш с телефона последно го заредих в събота днес е на 13% относно снимките си дай имейла ще ти ги пратя там Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Давам 100 лв. и го зимам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Погледни нещата в подсписа ми ако си харесаш нещо пиши съсгласен съм на бартери + доплащане от твоя или моя страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted January 12, 2008 Author Share Posted January 12, 2008 Погледни нещата в подсписа ми ако си харесаш нещо пиши съсгласен съм на бартери + доплащане от твоя или моя страна съжалявам , но не си харесах нищо от изброените неща в подписа ти , даже принципно имам нужда от кеш , защото искам да си купя нов телефон Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted January 13, 2008 Author Share Posted January 13, 2008 Тъй като има интерес и към отделни неща от комплекта , обявявам нови цени Цена на хендсфрее к750i - 3 лв запазено за apiriankov Цена на хендсфрее w800i - 8 лв запазено Teddy-King Цена на USB дата кабела - 12 лв запазено за apiriankov Цена нa memory stick duo adaptor - 7 лв запазено за apiriankov Цена на телефона - 125 лв запазено за apiriankov Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen032 Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 погледни подписа ми и виж дали ще си харесаш нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted January 13, 2008 Author Share Posted January 13, 2008 погледни подписа ми и виж дали ще си харесаш нещо не съжалявам , казах вече ,че аз телефон съм си харесал и продавам моя , защото не ми достигат парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUSASHI Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Ако си навит както говорихме снощи за 120 лв взимам всичко но не ми трябва това за картата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted January 13, 2008 Author Share Posted January 13, 2008 утре телефона и нещата към него ще се тестват , ако хората се откажат (надявам се , че няма ) ще пиша на следващите желаещи надявам се утре по тва време да мога да кажа дали са продадени или не са Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted January 14, 2008 Author Share Posted January 14, 2008 Цена на хендсфрее к750i - 3 лв продадено на apiriankov Цена на хендсфрее w800i - 8 лв Цена на USB дата кабела - 12 лв продадено на apiriankov Цена нa memory stick duo adaptor - 7 лв продадено на apiriankov Цена на телефона - 125 лв продадено на apiriankov Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 Всичко се разпродаде остана само хендсфреето Link to comment Share on other sites More sharing options...
playful Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 Моля темата да се затвори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.