GoDZiLa Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 AMD Duron 1800mhz 25лв.Продаден Аudigy2Value Дефектно работещо, преди няколко седмици се прибрах в къщи и пуснах компа, и "от нищото" вече беше дефектирала. Предполагам Digital-Outa, mic, line-in, работят нормално, но другите канали, не работят нормално. Плейва се звук.. но каналите са овяткани. Естествено се разпознава нормално. Тествал съм само с mp3 аудио, не съм пробвал DTS или 24битов 96 херцов звук да видя там как ще е звука, но не ми се и занимава. 6лв ATI 7000 или 7500 Неработеща 2лв Продадена PSU 300w Работещо, стабилни волтажи, но когато се тръсне малко, и рестартира. Предполагам че някой кабел е прекъснат. 5лв. Cooler VGA Titan не пълен комплект, липсва едната пластина с винтове. 2лв Продаден СDRW Samsung 52x Незацепва май дискове, чисто ново, с дефект някаъв. 2лв Дъно GB-7VAX Неработещо 2лв Продадено FAN 80mm Titan Работи 1лв Продадено Преходник PS2->COM Закупен от форума преди месец два за 5лв от tango, но не ми трябва вече. 2лв HD 3.3GB Неработещо, става за пепелник. Подарявам го Подарено http://store2.data.bg/godzila/Pictures/Sell/IMG_0029.jpg]Работещ FAN 120mm[/url] EVERCOOL EC12025L12CA - Size: 120x120x25 mm - Bearing system: 1 ball - Low speed - Voltage: 12VDC - Current AMP: 0.25 - Input Watts: 3.00 - Fan speed: 1800rpm - Air Flow: 71.09 CFM - Pressure Inch-H20: 2.22 - Noise: <29 dBA (позван с регулатор на оборотите няколко месеца, запазен) 3лв Продаден - Поради това, че много хора ми писаха, ще вмъкна, че Tool първи писа за VGA,MB,SB и са му запазени, а Fans за inherit.hit.bg. - Нещата са дадени на първите проявили желание след Tool, тъй като той втори ден не се свърза с мен. - За момента Audigy-то се сваля от продажба. - Аudigy2Value Се пуска отново в продажба. Един от купувачите ми беше предложил да ми я оправи, след като му казах, че се чудя дали да я занеса на сервиз, но каза че е зает, и след това повече не ме потърси. Затова я пускам отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4140 Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Взимам ATI 7000 и GB-7VAX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Взимам трите кулера и харда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxman Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Аз искам звуковата карта,дай тел за връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Ако колегата се откаже се нареждам за звука. Само ми трябва да работят 2канала и изхода за микрофoн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 След DELUXe се нареждам аз за аудиото Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted February 5, 2008 Author Share Posted February 5, 2008 А2Value е отново в продажба. Също търся черна глава за принтер Lexmark Z25: 10N0016 или по големия вариант. Едит: Запазена за jijane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.