Jump to content
BulForum.com

Продавам 2x1GB DDR2 800mhz PQI

Recommended Posts

продавам две плочки по 1GB DDR2 800mhz PQI... едната е с 35 месеца гаранция към Жар, а другата е с 8 месeца...

Цена 62лв... :)

нова цена 59лв... :D

@John_Cena, не недей така ревностно, че ще си помилслят, че аз те карам... :D иначе дефакто едната е нова, на има няма месец... за клок зависи главно от дъното, не може да се каже със сигурност до къде ще докарат :)

Ако не бях си взел щях да ги взема от тебе , но :D..Иначе не се чудете взимайте плочките пак евтинко ги дава..Не стават за клок тия PQI ама са пък много евтинички..Взимайте не се чудете :)..

Офф

Иначе не се чудете взимайте плочките пак евтинко ги дава..Не стават за клок тия PQI ама са пък много евтинички..

И пък кое му е евтиното като в магазина тия същите 2 плочки

струват 65лв а са и с 5г. гаранция

Имам интерес и за двете бройки,но ме интересува дали работят в Dual.

За едната която е с 35м.Гаранция мога да предложа 70% от цената на нова в ЕРА с 60м.Гаранция.

А тя е следната копи/пест:

RAM 1GB DDR2/800 PQI- 60 м.г 32.44лв

За другата предлагам 60% от цената на нова.

Ако те устройва,координатите ми ги знаеш.

Ако не Късмет.

eдната рам (тази с 35м. гаранция) е продадена...

остава другата, която се продава за 27лв... :)

нова цена 25лв... :)

Edit: Сваляния на цени с 1-2-3 лев са несериозни и също се наказват. Те, разбира се, зависимо общата цена не трябва да се ползват просто за вдигане на темата, а за реално и практично намаление на цената. Примерно ако продавате нещо за 150 лева ако го намалите на 147 надали някой ще го купи щом на 150 не го е купил. При неспазване се прилага наказание с 20% уорн ! Минимална сума за намаляване на цената за продукти до 100 лева - 5 лева!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...