Slain Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 512 MB Mini SD Card- 10 лв 512 MB DDR2 533 A-DATA - 15 лв 512 MB UNB DDR2 PC2-5300/667MHz APACER - 15лв с гаранция още година и 3 месеца към Вали.Tук само не съм сигурен за MHZ защото на самата рам не ги пише рамта си работи както трябва ,но си взех повече и тези двете вече са ми излишни имам и 2 кабела ,които не ми трябват Scart -> S-video 1.5m - 5лв Scart -> S-video 5m или повече не съм сигурен - 5лв S-video-то и на двата е 4-пин ,ако някой има подобен кабел ,но 7-пин може да ги разменим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 айде де няма ли желаещи за рамта добавям и едно развалено дъно ако някой има интерес : FOXCONN RC4107MA-8KRS2 да обясня какво му е 'разваленото' ... по принцип си работи ,но когато влезе в windows товари процесора на 100% и забавя доста... занесох си компютъра в една фирма и ми казаха ,че трябва да взимам ново дъно ... незнам дали проблема на това дъно не може да се реши и все пак предполагам ,че някой може да иска някакви части от него и да му е полезно цена : 15 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 512 MB DDR2 533 A-DATA - 15 лв засега тази РАМ е запазена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 дъното е продадено междудругото съм навит на бартер 512MB DDR за моята DDR2 ... ако има някой навит да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.