Puter Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Търся такова процесорче а може и бартер за моя който е 900мх. Значи незнам точно колко е максимума на моето дъно затова искам да го тествам и плащам. а иначе дъното ми е asus a7v133-m В краен случай може и 1.3 да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Като цяло дъното би трябвало да подържа всички Athlon-и на FSB 266,но съм брал ядове с по-стар БИОС да подкарам Торо Б на 133шина. Мисля,че с флашване с 1007 няма проблеми и по-нагоре. Някъде бях чел,че братушките са подкарали и мобилен Бартон с 1009 биос,но вече не помня къде e. Ако те интересува разгледай по-подробно. Иначе имам XP 1900+,Palоmino,който би трябвало да върви без проблем. Цена:35лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puter Posted January 8, 2008 Author Share Posted January 8, 2008 @nonsan е продал процесора. затова си търся друг. Добавям бартер и за нещата ми от подписа. а също така имам и едан 128мб sdram която стои на сложебното пц.тя не се продава но ако някои си я хареса за бартер съм навит! В краен случай може и 1.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zero Cool Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Процесор + охлаждане Би трябвало да стане за твоето дъно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Duron 1.8Ghz с охлаждане - 25лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.