MUSASHI Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Темата се затравя Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 дай ми снимка и ми пиши на л.с ли на скайпа xe4ovek да обсъдим цената и кучето ако ми хареса ще го взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brotherbear Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 И аз имам интерес... пиши ми ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMP Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 аз също имам интерес!пиши ми ЛС и ако може да пратиш снимка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 родословие има ли кучето,ако не родителите известни ли са,имат ли експертна оценка,снимки ако може.Какъв пол е ? Имам интерес,отглеждам 1 хъски,мога да взема и 2-ро,стига да е хъски,а не хъско-подобно.От 35-ти до 45-ти ден ще трябва да му се направи първа ваксина.Разполагам с къща с двор,където кучетата тичат свободно.За хората,които не са информирани за породата това е впрегатна порода кучета,които трябва да тичат по няколко километра на ден.Иначе побесняват затворени в апартамент и налитат на мебели...от няма и какво да правят. Също така е популярен трудния характер на сибирското хъски.Ще дам пример от един кучешки форум: ..."Хъскито е едно от най-умните кучета - то изпълнява команда само ако види смисъл в това."......."Хъскито разбира се не е за всеки човек, зависи с каква цел го взимаш и какво очакваш от него".... ...."Не знам какво мислят другите но моето мнение е че, хъскито не слуша и има някакъв проблем с обучението, ясно е че нещо куца,но може би иманужда от специализирано обучение"...... ...."Моето куче още на 3-4 месеца се научи да сяда и тръгва след команда.Единствено се затруднявам с командата "ЕЛА".Не иска да идва и това е,само ако му дам да бисквита тогава идва".... Моля обявявайте офертите си в темата,то тук ще стане нещо като търг май,защото доста хора имат интерес. Аз започвам да оферирам с 50лв първоначална цена,след като видя снимки и получа отговори на въпросите ми. П.П Ето я моята красавица като малка ето я и като по -голяма Link to comment Share on other sites More sharing options...
koceto_pr Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 давам 100лв.!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.