Jump to content
BulForum.com

Хъски

Recommended Posts

родословие има ли кучето,ако не родителите известни ли са,имат ли експертна оценка,снимки ако може.Какъв пол е ?

Имам интерес,отглеждам 1 хъски,мога да взема и 2-ро,стига да е хъски,а не хъско-подобно.От 35-ти до 45-ти ден ще трябва да му се направи първа ваксина.Разполагам с къща с двор,където кучетата тичат свободно.За хората,които не са информирани за породата това е впрегатна порода кучета,които трябва да тичат по няколко километра на ден.Иначе побесняват затворени в апартамент и налитат на мебели...от няма и какво да правят.

Също така е популярен трудния характер на сибирското хъски.Ще дам пример от един кучешки форум:

..."Хъскито е едно от най-умните кучета - то изпълнява команда само ако види смисъл в това."...

...."Хъскито разбира се не е за всеки човек, зависи с каква цел го взимаш и какво очакваш от него"....

...."Не знам какво мислят другите но моето мнение е че, хъскито не слуша и има някакъв проблем с обучението, ясно е че нещо куца,но може би иманужда от специализирано обучение"......

...."Моето куче още на 3-4 месеца се научи да сяда и тръгва след команда.Единствено се затруднявам с командата "ЕЛА".Не иска да идва и това е,само ако му дам да бисквита тогава идва"....

Моля обявявайте офертите си в темата,то тук ще стане нещо като търг май,защото доста хора имат интерес.

Аз започвам да оферирам с 50лв първоначална цена,след като видя снимки и получа отговори на въпросите ми. :)

П.П Ето я моята красавица като малка

004406840.jpg

ето я и като по -голяма

004406784.jpg

давам 100лв.!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...