fiko_pld Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 В много добро състояние ,софтуерно и хардуерно.В комплект със зарядно,дата кабел, карта 1 ГБ ,2 панела (1 оригинален ,1 аксесоарен).Няма оставаща гаранция. Цена: 170 лв. Телефон за връзка 0878629880 Филип Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refuse Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Някъква актуална снимка на телефона ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted January 2, 2008 Author Share Posted January 2, 2008 Няма с какво да я снимам.Панелите на цвят са червен(бурдо) и тмно син металик . С леки следи от употреба. Възможен е и лек коментар по цената за сериозно купувачи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
smirnof90 Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 barter za nokia 3660 s dopla6tane ot moi strana Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ*Sammy Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Много сам му навит на тоя телефон готов сам да ти наплатя цятата сума ако е настина така както казваш само че има един проблем мога да го взема кам средата на месеца аз ще ти прата ЛС като сам готов да го зема ако го продадеш до тогава здраве да е edit:Може още утре за това http://img161.imageshack.us/my.php?image=s6302179hz7.jpg пиши ЛС ако си навит ето я и темата http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=60422 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 LG chokolate black с доплащане от теб 30 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 7610 perfektna + 30 cash ot men Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Не помня и не виждам къде съм споменал за бартер???Утрепах те се да ми предлагате + това и стари модели нокий...Не благодаря. Телефона се сваля от продажба ,поради слаб интерес... Може да затворите темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.