Jump to content
BulForum.com

Купувам MOTHERBOAR+CPU СПЕШНО !!!

Recommended Posts

Заглавието говори достатъчно......

Купувам дъно С ПРОЦЕСОР много спешно , няма значение къв слот е

За предпочитане агп , но и да не е казвайте

САМО ДА Е НАД 1.6 ГХЗ !!!

Пишете тук и задължително да има няква цена !!!

MB + Athlon Barton 2500+ + Cooler = 99 лв

MB + Athlon XP 1800+ + Cooler = 89 лв

дъната поддържат DDR400, SATA, AGP8x.

http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=61236

А щом ще ги вземеш двете - 140 лева ;)

Тази ми звучи доста хубавка .... Обаче не че съм суеверен или нещо такова :lol: ама като та гледам си го измъчвал и си го клоквал :bgrin: Което мъничко ме притеснява , но мога да го прежаля тва .... Някаква гаранцииика има ли остатъчна или поне ти да ми дадеш 1 седмичка нещо , за да може сичко да е 6 , иначе бих го взел веднага

АААА И СЪЩО ТАКА ФАН-че има ли към офертата ?!? БОХ ли е сичкоото ?!? И останалите да се уточняват , колкото и да е тва също е важно :)

Celeron 2000MHz

ASRock P4i65PE

двете за 80 лева

Досега си имах работа с ASROCK и ма еба** мн яко , обаче офертичката ти е изгодна ще те имам в предвид и също така казвай ако има гаранцийка колкото и да е

MB + Athlon Barton 2500+ + Cooler = 99 лв

MB + Athlon XP 1800+ + Cooler = 89 лв

дъната поддържат DDR400, SATA, AGP8x.

Доколкото твойта ... ами ако можеш да ми кажеш тези процесори точно колко Мхз са ще съм много доволен , защото не съм се занимавал досега с АМД , а пък знам , че наименованието не отговаря на мхз-то ... доколкото гаранцията казвай ако има остатъчна или няква дали даваш ;)

Дъното и процесора нямат вече гаранция по принцип

Естествено, че съм го клоквал - да не съм луд да го оставя на дифолт :)

Но за всяко нещо си има мярка - а моята е да не оставям хардуера да работи във вредни за него условия (разбирай екстремни волтажи и температури)..

В този ред на мисли, съвсем спокойно мога да ти дам една седмица от мен, ако си сериозен и искаш да ги вземе, за да се убедиш, че са наред :)

Ами хора получих 2 страхотни оферти , които разбиват вашите и ако не получа някоя по добра ще се възползвам от тях ...

Предлагат ми Дъно ASUS IntelC BOX 3.2 GHZ за 160 лева

или MB ASUS CPU Dual Core Intel BOX 1.6 GHZ (димек 3.2 като обикновените ако сравнявам ) ПАК ЗА 160 лева , НО НАЙ-ВАЖНОТО Е , че ми ги предлагат нови с 3 години гаранция , разбирасе става въпрос за приятел от София , който е дилър по принцип и ми направи тази страхотна оферта .... Така че ако някой има някаква по-добра да казва , защото ако до петък няма си ги поръчвам от там ;)

Не, че разбрах какви точно дъно и проц ти е предложил, но както и да е..

А да...а и 320 лева са доста повече пари от това, което сме предложили тук :bgrin:

Явно не съм се изразил правилно , говоря за дъното + процесора + вентилатора за 140-160 лева ОБЩО с 3 години гаранция ...

По принцип говорех с това приятелче , което беше доста заето и провери за 10 тина минути не ми е казал точен модел на дъно , но провери дали е съвместиммо и с какъв процесор , а също така дали ще си пасне и с мойте чаркове .... Сега нито съм длъжен да се обяснявам , но просто държах да се уточня пред някой хора , за да ми влезнете в положение ....

С две думи намалете си цените , защото мога да дам 20 лева тогоре и да си взема нещо чисто ново и по добро от това , което ми предлагате и то с 3 години гаранция ....

Да отбележа , че въпросните чаркове ще ги взема без ддс и надценка затова ми излизат евтино.

Прав си. Не си длъжен...и какво по дяволите правиш още, а не си ги взел? :confused

Ако се информираш какви пари вървят тези неща по фирмите, ще разбереш че това са страхотни цени (въпреки, че не разбрах какво е дъното Асус...много Асуси има)..

Аз лично под 120 за моите неща не смятам да падам, защото ми се губи смисъла..

По-добре да ги оставя за на сестра ми компютъра.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...