Jump to content
BulForum.com

SELL VGA XFX 8800GT

Recommended Posts

Продава се следната карта : XFX 8800GT 512 ddr3 Alpha Dog XXX Edition , нова с 2 години гаранция.

Цена: 450 лв. Не подлежи на коментар !

ето РЕВЮ на картата

цената на картата по магазините е между 550-600 лв.

връзка ПМ или 0898557710

от това ревю не можах да изкопча кой знае колко инфо,но вс епак си намерих.

И,какво открих:параметрите на картата са същите като на GF 8800GT INNOD3D,с разлика единствено в охладителите ...и разбира се в цената.

Тази карта е намерих в Жар и струва 436лв.

Ще копна и параметрите:

GF 8800GT INNOD3D :

bi_2822207.jpg

PCI Express, DDR3, Memory 512MB GDDR3 Core Frequency 600MHz Memory Frequency 1800MHz

GF 8800GT Alpha dog:

14-44-20422_large.gif

512MB, Core Clock: 600MHz; Memory Clock: 1.8GHz

Между другото тази карта я мернах на цена $351 с ДДС което прави 466лв.Никъде не можах да видя цена 600лв за нея,как я измисли ти :angry1

Ако ти имаш аргументи защо твоята Алфа дог е по добра от Иннод3д,моля напиши ги.

стигабе хора . . като ти е много цената не пиши , които разбира знае колко струва картата.които не разбира да почва да чете .. .

1. GPU clock = 670 MHz

2.memory clock = 1.95GHz

сам направи разликите .. . . .

3. чукни един гоогле с модела на картата и добави "цена". . . .ако е намериш под 500лв. идвам и ти е купувам .. . . .отворко ;)

4.Има Опели с параметрите на BMW , но BMW-тата са по-скъпи и по-хубави .. . . . .нали ? Казвам ти го максимално лесен пример .. . . нарочно.

Не искам по никакъв начин да преча на продажбата на картата но ето

В JMT е 351.6 $ със включено ДДС, което по днескашен курс прави 471 лв.- Линк

В Advance PC Store e 487 лв - Линк

Твоята карта също е нова, вече си до купуваче дали ще избере дали да я вземе от теб или от магазаина.

Фактура можеш ли да издадеш за картата след,като е нова?...и откога текат тези 2 години гаранция,ако не е тайна?Понеже аз под ново разбирам да ми се подпише гаранцията в момента на покупката!!!

Фактура можеш ли да издадеш за картата след,като е нова?...и откога текат тези 2 години гаранция,ако не е тайна?Понеже аз под ново разбирам да ми се подпише гаранцията в момента на покупката!!!

ДА , 450 лв. С ДДС , мога да издам фактура! Гаранцията започва от 12.12.2007 до 11.12.2009 включително , т.е. от днес !!! освен това за 100лв. надолу мисля ,че можеш да направиш лек компромис с 4-5 дни гаранция !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...