Jump to content
BulForum.com

sell: nokia 6680

Recommended Posts

Продава се гореспоменатия телефон 6680 с 512мб рс-ммц, оригинално зарядно, кабел и слушалки ...

има нова клавиатура панела е поизтъркан по ъглите, но няма удари... на по-малко от 100часа разговори е ...

цена 220лв

или замяна за нокиа 6280 или със съответно доплащане от ваша или моя страна в зависимост от състоянието на телефона

Помисли върху цената , 2-ра ръка вървят от 170-190 лв даже на главната в един магазин миналия месец го видях за 180 лв , понеже исках да си взема такъв ...

Наясно съм с цените, но ето още малко инфо... 512мб карта -15лв, дата кабел - 10лв... стерео слушалки - 10лв... без тези детайли става точно колкото си го видял в магазина. естествено в телефона ще има памет 32мб...

човек преди няколко дни си продадох 6670 като му бях първи собственик.дадох го пълен комплект + калъфче и с 1цб. карта за 150лв. със зор на познат.

тъи че 200 кинта са много за почти 3 годишен тел.

реалната цена според мен която мога да дам е не повече от 160лв. :blowup:

бил си на зор продал си го... аз не съм на зор ... телефона за своя клас и екстри + екстрите, които предлагам към него си заслужава парите ..без тях съм склонен на коментар...

бил си на зор продал си го... аз не съм на зор ... телефона за своя клас и екстри + екстрите, които предлагам към него си заслужава парите ..без тях съм склонен на коментар...

Хах , и кво му е по различното на класа. Двата телефона са почти еднакви и двата съм ги имал, но останах с 6670. Еднакви дисплеи , камери , памети , ОС , батерии и т.н. Само дето 6670 вади по добър звук.

Хах , и кво му е по различното на класа. Двата телефона са почти еднакви и двата съм ги имал, но останах с 6670. Еднакви дисплеи , камери , памети , ОС , батерии и т.н. Само дето 6670 вади по добър звук.

Хубаво е да прочетеш правилата на раздела според мен и да се спре със спама и коментара на цената, която съм посочил при условие, че нямаш интерес към телефона...

без слушялки и карта за кви пари говорим пиши даи някво инфо за тела на колко години е от каде е купуван снимки ... заинтересован съм !!!

Хубаво е да прочетеш правилата на раздела според мен и да се спре със спама и коментара на цената, която съм посочил при условие, че нямаш интерес към телефона...

Ок шефе , сега ще ги прочета ;)

имах интерес към тел-а , че ми тряяше за подарък , но исках да уточним цената.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...