Rotting Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Трябва ми джойстик, съвсем обикновен, може и без екстри и допълнителни бутони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Имам ТАКЪВ - не е играно повече от 1 час с него. Има и диск + инструкции. Цена - 10 лв Едит : Верно , обърках ги Имам и какъвто ти търсиш Най-обикновен с 4 бутона е , само че не е на USB (ако това ти е необходимо). Пак е 10 лв. И пак не е играно с него Едит 2: Ето го и точния модел - ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted December 2, 2007 Author Share Posted December 2, 2007 Трябва ми джойстик, а не геймпад. Мерси все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caveman Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Имам такъв - http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=1762 Ползвал съм го пет-шест пъти преди година някъде, и оттогава си стои в кашона. Цена - 18 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.