Jump to content
BulForum.com

Купувам COM PORT

Recommended Posts

Не съм срещал до сега такъв удължител ,но логично погледнато би трябвало да има.

На мен ми подрябва ,някъде около 50-100 см. дължина.

Може и да ме посъветвате от къде да си закупя.

Благодаря !!!

Днес бях до RESET и нямаха в наличност :( утре ше отида до КОНРАД .Нали става въпрос за този магазин който е пред ЛЕЛИНГРАД??

Ако знаете в някой друг магазин да ги продават или ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН да си поръчам дайте съвет...

благодаря

Този кабел ми трябва ,за един датчик с дистанционно управление (да си управлявам РС-то от леглото ,програмките).В момента съм го бучнал от зад в СОМ порта и над 1-1.5 метър не хваща ,искам с такъв удължител да мине отздат през някой дупка ,от тези които се чупят металните ,и да излезе на някое от тези капачета за CD-та,като сам направил дупка в това капаче и съм монтирал прозрачна кутийка от ФОТО лента ,да може да хваща сигнал.

Това обяснение го направих ,защото ми казаха,че може да се направи такъв кабел самоделка . Ако някой може да направи ще си плата ,след предварително доуточняване на цената.

Заключение: Не ме интересува външния вид ,а функционалността му (защото няма да се вижда кабела),дали ще се виждат споики ,различни кабели и подобни.

Дано съм бил ясен ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...