fiko_pld Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Не съм срещал до сега такъв удължител ,но логично погледнато би трябвало да има. На мен ми подрябва ,някъде около 50-100 см. дължина. Може и да ме посъветвате от къде да си закупя. Благодаря !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 за серийния порт става въпрос поредполагам? , в ресет ги има - аз съм си купувал от там - по 2-3лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted November 27, 2007 Author Share Posted November 27, 2007 Мисля ,че трябва да представлява такова нещо !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Преди време взех такъв за UPS от Конрад. Имаха варианти- М-М и Ж-Ж. Дано като идеш да има подходящ за теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Мисля ,че трябва да представлява такова нещо !!! http://www.reset.bg/catalog/product_info.p...roducts_id=1582 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted November 28, 2007 Author Share Posted November 28, 2007 Днес бях до RESET и нямаха в наличност утре ше отида до КОНРАД .Нали става въпрос за този магазин който е пред ЛЕЛИНГРАД?? Ако знаете в някой друг магазин да ги продават или ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН да си поръчам дайте съвет... благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakat-322 Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 да това е магазинът.и бих казал от личен опит,че по добре там вместо RESET. повече избор и по ниски цени бих казъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted November 29, 2007 Author Share Posted November 29, 2007 Днес ,ще отида и дано да има М-Ж удалжител ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted November 29, 2007 Author Share Posted November 29, 2007 Този кабел ми трябва ,за един датчик с дистанционно управление (да си управлявам РС-то от леглото ,програмките).В момента съм го бучнал от зад в СОМ порта и над 1-1.5 метър не хваща ,искам с такъв удължител да мине отздат през някой дупка ,от тези които се чупят металните ,и да излезе на някое от тези капачета за CD-та,като сам направил дупка в това капаче и съм монтирал прозрачна кутийка от ФОТО лента ,да може да хваща сигнал. Това обяснение го направих ,защото ми казаха,че може да се направи такъв кабел самоделка . Ако някой може да направи ще си плата ,след предварително доуточняване на цената. Заключение: Не ме интересува външния вид ,а функционалността му (защото няма да се вижда кабела),дали ще се виждат споики ,различни кабели и подобни. Дано съм бил ясен ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Абе не ми се даваше, ама щом си толкова на зор, имам такъв , фабричен е, ако те интересува - на лични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 ъм ... за един датчик с дистанционно управление тва не си ли си го правил ти? ако знаеш как се запоява ти трябваат 2 букси и три жички Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted November 29, 2007 Author Share Posted November 29, 2007 Off topiC: Ако съм го правил аз ,нямаше да ми е проблем да направа такъв преходник ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.