nohuty Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Продавам чисто нов Sony ericsson k320i. Телефона пристига утре на обяд с куриер от София. Спечелих си го в конкурс и не ми е нужен защото вече си имам.Ако някой проявява интерес нека да пише или може да ми се обади.Телефона си върви както си е в кутийката и предполагам че ще е със 2 години гаранция. Цена - около 140 лв (при пазарна 200 лв) със възможен коментар по цената. Пловдив за връзка с мен 0894892627 (Кв. Тракия) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nohuty Posted November 22, 2007 Author Share Posted November 22, 2007 мхм имаше го на някакви промоции за 170 лв ... тъй че НОВА ЦЕНА - около 120 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
nohuty Posted November 22, 2007 Author Share Posted November 22, 2007 Бонус - Последна цена и крайна цена - 100 лв :Р Намерих адското плюшено мече за жената (80 лв) за туй ... 100 лв повече не искам ... колко да взема мечето и колко да го полеем нов телефон - на половин цена. върви си с 2 години гаранция, usb кабел, диск, книжки, кутийка и т.н. повече не мога да смъкна цената тъй че - крайна е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nohuty Posted November 22, 2007 Author Share Posted November 22, 2007 продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.