Jump to content
BulForum.com

Sell 7300GT 256 DDR3/128Bit

Recommended Posts

Мога ли да те попитам защо я продаваш, понеже съм се навил да взимам 2такива и да ги пускам в сли? И наистина ли е gpu: 500mhz memory: 1000mhz

aurche za tiq 50 lv idi si vzemi nqkvi X300 dazhe neznam dali shte ti stignat i za X300 ... i bqgai da si igraesh

Delux ... mi specqlno taq karta nqma SLI ... inache da dosta dobra karta kato govorim evtini video karti .. praq 3k na 2006 s moqta X2ka ...

na PM mi davat 60 lv .. vednaga ... iskam i 70 lv .. kartata e nova prosto chakam da mi pratat granciqta no ne iskam da obeshtavam i da kazvam che ima granciq ! ako doide shte e dam na picha koito e vzeme ....

aurche za tiq 50 lv idi si vzemi nqkvi X300 dazhe neznam dali shte ti stignat i za X300 ... i bqgai da si igraesh

Delux ... mi specqlno taq karta nqma SLI ... inache da dosta dobra karta kato govorim evtini video karti .. praq 3k na 2006 s moqta X2ka ...

na PM mi davat 60 lv .. vednaga ... iskam i 70 lv .. kartata e nova prosto chakam da mi pratat granciqta no ne iskam da obeshtavam i da kazvam che ima granciq ! ako doide shte e dam na picha koito e vzeme ....

Как така няма сли?

Има, просто той не е слагал втора за да ги пусне в SLI режим. :)

Така е по възможно, щото няколко такива карти са минали през мен и всички SLI READY.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...