DiCanio Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Клавиатурата е черна,мултимедийна,с малък ЕНТЕР,с допълнителна приставка за китки,марка МЕДИОН-цена :5лв http://www.picvalley.net/v.php?p=u/50/12436_369.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Само една ли е или имаш някакво количество Едит: Еххх , Йорик ме изпревари в компроматите. То бива селски тарикатлък ама твоето... Кажи ми само какъв е смисъла да се излагаш така за някакви смешни суми Нали се сещаш , че почти нищо няма да можеш да продадеш тук вече Едит 2: ахаххх , ай сети се защо ли ,аджеба, ти е заключена темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiCanio Posted November 19, 2007 Author Share Posted November 19, 2007 Само една ли е или имаш някакво количество Имах доста,но ги продадох!Само тази остана,но мисля,че мога да намеря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Имах доста,но ги продадох!Само тази остана,но мисля,че мога да намеря! аз мога да ти намеря повече... леко си нагъл, не мислиш ли... ако не ме лъже паметта правиш тоя номер с клавиатурите за втори път... Edit: мдам... ето я старата тема Edit 2 : продаваше ги 8лв. , сега едитна на 5лв... браво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiCanio Posted November 19, 2007 Author Share Posted November 19, 2007 аз мога да ти намеря повече...леко си нагъл, не мислиш ли... ако не ме лъже паметта правиш тоя номер с клавиатурите за втори път... Edit: мдам... ето я старата тема Старата тема е заключена от някого ,на който не му изнася!Иначе аз си предлагам,който иска да си купи!Досега съм продал 5!Не знам какъв ти е проблема на теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.