Jump to content
BulForum.com

Купувам празни фонокарти

Recommended Posts

В каталозите на български карти из интернет съм попадал на цени от 2 до 5 евро за масовите булфон и мобика и до към 10-ина евро за по-редките и за онези старите еднолицевите на бетком. Така че ако не си поредния търгаш който се опитва да ги купи за по 1-2лв бройката, мога да се разделя със своите карти. И наистина вземи да си обявиш цените в темата.

В каталозите на български карти из интернет съм попадал на цени от 2 до 5 евро за масовите булфон и мобика и до към 10-ина евро за по-редките и за онези старите еднолицевите на бетком. Така че ако не си поредния търгаш който се опитва да ги купи за по 1-2лв бройката, мога да се разделя със своите карти. И наистина вземи да си обявиш цените в темата.

Приятел ,ако продадеш някоя от масовите карти на цена от 2 до 5 евро аз лично ще дойда да ти стисна ръката.Не съм никакъв търгаш,събирам си ги и не съм давал никога такива пари а имам доста редки карти.Никой не те кара на сила да си продаваш картите.Седи си спокойно и не се впрягай толкова

Приятел ,ако продадеш някоя от масовите карти на цена от 2 до 5 евро аз лично ще дойда да ти стисна ръката.Не съм никакъв търгаш,събирам си ги и не съм давал никога такива пари а имам доста редки карти.Никой не те кара на сила да си продаваш картите.Седи си спокойно и не се впрягай толкова

Наскоро продадох една карта на мобика с хотел Радисън за 5 евро плюс куриерските разходи за сметка на клиента, кога и къде ще дойдеш да ми стиснеш ръката?

Наскоро продадох една карта на мобика с хотел Радисън за 5 евро плюс куриерските разходи за сметка на клиента, кога и къде ще дойдеш да ми стиснеш ръката?

Най-вероятно си я продал в накой аукцион в чужбина,защото тази карта не струва повече от 1 лев максимум.Трябва да почерпиш,за такава продажба,явно купувача и понятие си няма от фонокарти.

Както и да е да, си жив и здрав пази си картите не ги продавай,аз моите и за 10 пъти повече няма да ги дам.

Събирам фонокарти от около 7 години. Не съм голям колекционер .. но имам към 200 бр. Заедно с една колекция на самолети от 2-рата световна война.

Мм tumby може да направим някоя друга размяна. Аз да взема от теб или ти от мен :)

И аз имам доста голямо количество карти...предимно гръцки и тук там някоя българска.Ако те интересува пиши ПМ :)

• 6 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...