tumby Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Купувам всякакви празни фонокарти Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 По колко им даваш на бройка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tumby Posted November 19, 2007 Author Share Posted November 19, 2007 По колко им даваш на бройка? zavisi kakvi sa i kolko sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 zavisi kakvi sa i kolko sa imam edna kolekciika otoklolu 300-400 karti 95% razl4ni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tumby Posted November 19, 2007 Author Share Posted November 19, 2007 imam edna kolekciika otoklolu 300-400 karti 95% razl4ni.. imash pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 В каталозите на български карти из интернет съм попадал на цени от 2 до 5 евро за масовите булфон и мобика и до към 10-ина евро за по-редките и за онези старите еднолицевите на бетком. Така че ако не си поредния търгаш който се опитва да ги купи за по 1-2лв бройката, мога да се разделя със своите карти. И наистина вземи да си обявиш цените в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tumby Posted November 19, 2007 Author Share Posted November 19, 2007 В каталозите на български карти из интернет съм попадал на цени от 2 до 5 евро за масовите булфон и мобика и до към 10-ина евро за по-редките и за онези старите еднолицевите на бетком. Така че ако не си поредния търгаш който се опитва да ги купи за по 1-2лв бройката, мога да се разделя със своите карти. И наистина вземи да си обявиш цените в темата. Приятел ,ако продадеш някоя от масовите карти на цена от 2 до 5 евро аз лично ще дойда да ти стисна ръката.Не съм никакъв търгаш,събирам си ги и не съм давал никога такива пари а имам доста редки карти.Никой не те кара на сила да си продаваш картите.Седи си спокойно и не се впрягай толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Приятел ,ако продадеш някоя от масовите карти на цена от 2 до 5 евро аз лично ще дойда да ти стисна ръката.Не съм никакъв търгаш,събирам си ги и не съм давал никога такива пари а имам доста редки карти.Никой не те кара на сила да си продаваш картите.Седи си спокойно и не се впрягай толкова Наскоро продадох една карта на мобика с хотел Радисън за 5 евро плюс куриерските разходи за сметка на клиента, кога и къде ще дойдеш да ми стиснеш ръката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tumby Posted November 19, 2007 Author Share Posted November 19, 2007 Наскоро продадох една карта на мобика с хотел Радисън за 5 евро плюс куриерските разходи за сметка на клиента, кога и къде ще дойдеш да ми стиснеш ръката? Най-вероятно си я продал в накой аукцион в чужбина,защото тази карта не струва повече от 1 лев максимум.Трябва да почерпиш,за такава продажба,явно купувача и понятие си няма от фонокарти. Както и да е да, си жив и здрав пази си картите не ги продавай,аз моите и за 10 пъти повече няма да ги дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Събирам фонокарти от около 7 години. Не съм голям колекционер .. но имам към 200 бр. Заедно с една колекция на самолети от 2-рата световна война. Мм tumby може да направим някоя друга размяна. Аз да взема от теб или ти от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 И аз имам доста голямо количество карти...предимно гръцки и тук там някоя българска.Ако те интересува пиши ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 имам около 550 (150 се повтарят) От БГ, израел, германия, испания и по по-малко от няколко други страни. Ако някои се интересува да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
tumby Posted June 14, 2008 Author Share Posted June 14, 2008 Никой ли не иска да се оттърве от ненужните си фонокарти? Mod Edit: Up-ването е забранено! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.