Jump to content
BulForum.com

Продавам безжичен домашен DECT телефон

Recommended Posts

Продавам безжичен домашен DECT телефон

Цветен дисплей,SMS функция и много екстри

Телефонът е нов.ПОДХОДЯЩ Е ЗА ПОДАРЪК!!!

Има всички стандартни функции:телефонен бележник,богат избор на мелодии за позваняване,интерком(функция за разговор между слушалките,така че може да се използва и ако желаете и като бейби фон-да следите бебето си,когато не сте в стаята),CLIP(показва номера на входящо позваняване,а ако номерът вече е запаметен показва директно името на човека,който Ви търси),има опция за изключване на звука,когато не желаете да приемете обаждането,ИМА И НЯКОИ СПЕЦИАЛНИ ОПЦИИ:задаване на картинка като фон на дисплея,screensever,има си аларма за събуждане,има и индикация за час и дата,има опция за писане на напомнящи бележки,Телефонен секретар,ИМА И СМС функция-изпращане и приемане на кратки текстови съобщения!!!

Нямам информация дали БТК вече предлагат тази услуга-СМС,но проверих по магазините и се уверих,че вече и у нас се предлагат домашни телефони от този клас.Например подобен телефон предлагат в магазина на ОФИС 1 на главната след Джумаята(цената му беше някаде кам 160 лева за база с една слушалка),такъв клас телефон съм виждала и в магазина на "2 бе" на "Гладстон".

Цвят: сребрист

Размер: компактен и приятен стилен дизайн.Подходящ е както за дома(особено за кооперации,мезонети и големи еднофамилни къщи),така и за офис,кабинет и т.н.

Време Standby: 160 часа(около 6 дни)

Време на разговори: около 13 часа

Време на зареждане: около 7 часа

Продавам го пълен комплект:база с две слушалки и книжка с инструкции на български език

Цена: 80 лева(цената може да падне на 60 лева,ако се вземе само с една слушалка)

при интерес: 0899 043399

(в нета влизам рядко,така,че с предимство са които позванят)

• 2 weeks later...

Нова Цена:70 лева(цената може да падне на 50 лева,ако се вземе само с една слушалка)

Търся си нещо подобно, въпреки че не особено активно щото иначе досега да съм стигнал до технополис или техномаркет и да си взема някой панасоник... та освен на въпросите на lubb за това откъде е купен телефона и гаранции нещо дали има, кажи дали може да качиш снимки (риторичен въпрос, естествено че можеш затова моля те качи някакви снимки по възможност да не са правени с телефон който е пипан след ядене на мазна баничка), и също така кажи каква марка е телефона (и не, DECT не му е марката, това е системата за комуникация на "дръжката" с "майката" DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) също каквито са GSM, Bluetooth и т.н.)

Например подобен телефон предлагат в магазина на ОФИС 1 на главната след Джумаята(цената му беше някаде кам 160 лева за база с една слушалка),такъв клас телефон съм виждала и в магазина на "2 бе" на "Гладстон".

Не разбирам какво имаш предвид под подобен клас телефон? Има подобни модели Siemens за 300 и за 500лв, преди време бях закупил ISDN централа с 2 "дръжки" за над 1000лв...

:) Нов е! Няма гаранция,но аз ще дам няколко дена гаранция,на който го вземе да си го тества спокойно и да се увери,че всичко е наред и телефонът си заслужава да му се наслаждава човек

Нова Цена:65 лева(цената може да падне на 45 лева,ако се вземе само с една слушалка)

Обещавам да кача и снимки.А относно другите въпроси,най-добре да се види на място.Нов телафон в кутийка,книжки с превод на бг. и т.н.

:( Парите ми трябват спешно...

Аз казах че се интересувам но нямам време да се разходя напразно само за да установя че не е това което търся затова моля те качи снимки и дай точна марка и модел на телефона

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...