Jump to content
BulForum.com

Продавам Canon SD800 IS

Recommended Posts

Продавам следното апаратче за 450лв

allroundviewph4.jpg

Апаратчето според този магазин е 599лв

според този е 770лв

а според този е 657лв

Апарата е 7.1 мегапикселов (пише го на кутията му която е пред мен а не 6.0 както е според последните 2 магазина).

Фотоапаратчето ми го донесе един приятел от Щатите преди около месец. Има всякакви книжки, софтуер и т.н. Снимал съм има-няма 500 снимки и установих че изобщо не ми е удобно това колелце за избирането на режима. Свикнал съм от старото ми Sony да мога да поглеждам с 1 натискане на бутон последната направена снимка и това постоянно сменяне на режима буквално ме дразни и това е единствената причина да го продавам. Апаратчето си е супер, има стабилизатор на изображението и даже е с широкоъгълен обектив. Компактен е, а прави много добри снимки! С новия DIGIC III processor на canon e, има разпознаване на лица за да фокусира по-бързо и по-добре и т.н. Та като изключим това с колелцето всичко останало си му е супер :)

Ето и подробна информация за него: http://www.dpreview.com/reviews/canonsd800is/

Добавям и 128мб SD карта (в комплекта няма)

На картата се събират около 40 снимки при най-добро качество. При нормално качество и 5 мегапиксела разделителна способност (аз така снимах) се събират близо 90.

Имам интерес, но цената ми е малко височка. :(

Знам че това е много добър апарат за класа си, няма да изброявам качествата, само ще кажа че е по-добър от Sony :)

Tъй като си дал сайтове за апарата с цени и аз ще си позволя да дам един БГ:

Фото Павилион - 615лв + 1Gb SD подарък 24м гаранция

и един USA сайт (защото е внос от USA :) ):

250$ или 335 лв (1$=1.34лв)

Не искам да ти спамя темата, само давам факти. Апарата си е твой и ти определяш цената.

И пак казвам това е много добро апаратче, ако свикнеш с копчето, ще си много по-доволен от качеството от Sony.

Успех в продажбата.

Склонен съм да сваля още малко цената - в разумни граници. Определено за 335лв не мога да ти го дам, тъй като на мен ми излезна малко повече от това в $ тъй като моя приятел е в калифорния и си плати 8.25% ДДС, $15 за доставка до него и т.н. То междуверенно цената падна малко - тука гледах преди седмица-две че в Германос продават подобен модел около 650лв а когато той ми го донесе беше над 750лв. Мога да ти дам и една карта transcend 1гб комплект с апарата ако това ще "наклони везните" :)

Нова цена 490лв

Да добавя само че бартери не искам, поръчал съм си вече IXUS 75 a DLSR вече си имам, 2 апарата са ми достатъчни :)

Нова цена 485лв

Нова цена 480лв

Минимална сума за намаляване на цената за продукти до 100 лева - 5 лева! За продукти с цена 100 лева или повече минималната сума е 10 лева. За продукти с цена 400 лева или повече минималното понижение на цената е 20 лева. За продукти над 800 лева минимума за редукция е 25 лева.

Ок, приемам забележката на LifeFeel - верно скоро не съм чел правилата - виновен съм :)

За да се поправя обявявам последна цена 450лв. По-ниско няма да го давам!

Ако има желаещи да казват, ако няма - здраве да е :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...