djadomraz Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Продавам следното апаратче за 450лв Апаратчето според този магазин е 599лв според този е 770лв а според този е 657лв Апарата е 7.1 мегапикселов (пише го на кутията му която е пред мен а не 6.0 както е според последните 2 магазина). Фотоапаратчето ми го донесе един приятел от Щатите преди около месец. Има всякакви книжки, софтуер и т.н. Снимал съм има-няма 500 снимки и установих че изобщо не ми е удобно това колелце за избирането на режима. Свикнал съм от старото ми Sony да мога да поглеждам с 1 натискане на бутон последната направена снимка и това постоянно сменяне на режима буквално ме дразни и това е единствената причина да го продавам. Апаратчето си е супер, има стабилизатор на изображението и даже е с широкоъгълен обектив. Компактен е, а прави много добри снимки! С новия DIGIC III processor на canon e, има разпознаване на лица за да фокусира по-бързо и по-добре и т.н. Та като изключим това с колелцето всичко останало си му е супер Ето и подробна информация за него: http://www.dpreview.com/reviews/canonsd800is/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 15, 2007 Author Share Posted November 15, 2007 Добавям и 128мб SD карта (в комплекта няма) На картата се събират около 40 снимки при най-добро качество. При нормално качество и 5 мегапиксела разделителна способност (аз така снимах) се събират близо 90. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 15, 2007 Author Share Posted November 15, 2007 нова цена 495лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyb Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Имам интерес, но цената ми е малко височка. Знам че това е много добър апарат за класа си, няма да изброявам качествата, само ще кажа че е по-добър от Sony Tъй като си дал сайтове за апарата с цени и аз ще си позволя да дам един БГ: Фото Павилион - 615лв + 1Gb SD подарък 24м гаранция и един USA сайт (защото е внос от USA ): 250$ или 335 лв (1$=1.34лв) Не искам да ти спамя темата, само давам факти. Апарата си е твой и ти определяш цената. И пак казвам това е много добро апаратче, ако свикнеш с копчето, ще си много по-доволен от качеството от Sony. Успех в продажбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 15, 2007 Author Share Posted November 15, 2007 Склонен съм да сваля още малко цената - в разумни граници. Определено за 335лв не мога да ти го дам, тъй като на мен ми излезна малко повече от това в $ тъй като моя приятел е в калифорния и си плати 8.25% ДДС, $15 за доставка до него и т.н. То междуверенно цената падна малко - тука гледах преди седмица-две че в Германос продават подобен модел около 650лв а когато той ми го донесе беше над 750лв. Мога да ти дам и една карта transcend 1гб комплект с апарата ако това ще "наклони везните" Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 16, 2007 Author Share Posted November 16, 2007 Нова цена 490лв Да добавя само че бартери не искам, поръчал съм си вече IXUS 75 a DLSR вече си имам, 2 апарата са ми достатъчни Нова цена 485лв Нова цена 480лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Минимална сума за намаляване на цената за продукти до 100 лева - 5 лева! За продукти с цена 100 лева или повече минималната сума е 10 лева. За продукти с цена 400 лева или повече минималното понижение на цената е 20 лева. За продукти над 800 лева минимума за редукция е 25 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 22, 2007 Author Share Posted November 22, 2007 Ок, приемам забележката на LifeFeel - верно скоро не съм чел правилата - виновен съм За да се поправя обявявам последна цена 450лв. По-ниско няма да го давам! Ако има желаещи да казват, ако няма - здраве да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.