DELUXe Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Търся ATX кутия да е запазена и със захранване 250/300вата. Търся черна или сива, но ако ми хареса модела може и бяла... Нещо от този сорт Ми това е предладайте в темата със снимка и след това ще се разберем на лично... Link to comment Share on other sites More sharing options...
electradel Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Имам кутия ATX, бяла, със син панел и доста запазен външен вид. Снимки мога да направя утре или направо да я видиш ако желаеш. Цена без захранващ блок - 15 лв. За момента мога да предложа само нови захранвания с 1 година гаранция. Ако искаш обади се да се разберем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 11, 2007 Author Share Posted November 11, 2007 Имам кутия ATX, бяла, със син панел и доста запазен външен вид.Снимки мога да направя утре или направо да я видиш ако желаеш. Цена без захранващ блок - 15 лв. За момента мога да предложа само нови захранвания с 1 година гаранция. Ако искаш обади се да се разберем! Като цяло доста ми се виждат 15лв, но пък дай някаква снимка може и да ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 19, 2007 Author Share Posted November 19, 2007 Кутия закупена. Купувам марково захранване 145/175вата олд скуул Link to comment Share on other sites More sharing options...
GanGBoy^ Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 имам загранване 155 w ама не знам дали ще ти пасва на кутията давам го за 7 лева имам загранване 155 w ама не знам дали ще ти пасва на кутията давам го за 7 лева сори за грешкта захранване фирмата е AC Bel Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 20, 2007 Author Share Posted November 20, 2007 имам загранване 155 w ама не знам дали ще ти пасва на кутията давам го за 7 лева сори за грешкта захранване фирмата е AC Bel Как така дали ще пасне, нали е ATX? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.